Søg
Søg
Tag 3. generationer sammen til Florida. I bor under samme tag i lejlighed og poolvilla undervejs og har to biler under hele rejsen
Tag 3. generationer sammen til Florida. I bor under samme tag i lejlighed og poolvilla undervejs og har to biler under hele rejsen
Tag 3. generationer sammen til Florida. I bor under samme tag i lejlighed og poolvilla undervejs og har to biler under hele rejsen
Tag 3. generationer sammen til Florida. I bor under samme tag i lejlighed og poolvilla undervejs og har to biler under hele rejsen
Disneyland i Orlando, USA
Nyd stranden og oplev Sanibel Island i kajak ved Fort Myers
Islands of Adventures, USA

Tre-generationersrejse i Florida

Frapris pr. pers. ved 6 voksne og 4 børn

DKK 7.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 7.495,-

Varighed: 14 dage

Tag afsted hele familien til Floridas smukke strande og fantastiske forlystelsesparker. I har to biler til rådighed, så I nemt kan tage på opdagelse. I Orlando bor i egen poolvilla med 5 soveværelser og ved Fort Myers bor I i to 3-værelses lejligheder ned til vandet.

Florida er et perfekt ferierejsemål for alle i familien: bedsteforældre, børn og børnebørn kan sammen tage på opdagelse i de spektakulære forlystelsesparker, nyde Fort Myers smukke strande og udforske de vilde dyr i Everglades N.P.
Rejsen starter med syv overnatninger i Orlando, hvor I alle bor under samme tag i en poolvilla. Villaen er en god base til at udforske de mange forlystelsesparker. Under hele rejsen har i to 7-personers minivans. Fra Orlando kører I til Fort Myers, hvor I har fem nætter i to store ferielejligheder ned til stranden. Her er der rig mulighed for at slappe af ved poolen, nyde de smukke bountystrande, sejle kajak, shoppe, m.m. Fra Fort Myers går turen via Everglades N.P., hvor I bl.a. kan spotte alligatorer, inden I tager i Miami International Airport og flyver hjem til Danmark.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

I kan rejse i Florida hele året rundt, men I skal være opmærksomme på, at klimaet er subtropisk, dvs. at der i perioden maj-oktober kan komme en del regn - det betyder dog ikke, at I ikke kan rejse i Florida i denne periode.

Tag 3. generationer sammen til Florida. I bor under samme tag i lejlighed og poolvilla undervejs og har to biler under hele rejsen

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Orlando
Afgang fra Danmark mod Orlando med ankomst samme dag. Efter I har afhentet jeres biler, kører I mod jeres poolvilla i Orlando. Villaen har køkken, stue og egen pool, så I har en god base, hvor der er plads til alle i familien. De efterfølgende 8 dage kan I selv tilrettelægge jeres rejseplan ud fra de mange attraktioner, området omkring Orlando har at byde på.

Magic Kingdom Park - Mød Mickey Mouse og hans venner I Magic Kingdom Park, hvor Walt Disneys fantasier bliver til virkelighed. Her er utallige attraktioner for både børn og barnlige sjæle. Se Askepots slot på Main Street, som giver et billede af, hvordan Amerika så ud for næsten hundrede år siden. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland. Se The Haunted Mansion og oplev spændingen ved at ride i Space Mountain. Husk også at besøge Mickey's Toontown Fair og nyd om aftenen det spektakulære festfyrværkeri, som er krydret med masser af lys- og lydeffekter.

Universal Studios Florida – Bliv en del af “Men in Black alien Attack” og skyd aliens, mens du jagter dem gennem New Yorks gader. Dyk ned i mørket på ”Revenge of the Mummy”, som er en spændende tur, der kombinerer specielle effekter. Se Shrek i 4D, hvor du vil se, høre og føle handlingen direkte fra din plads. Flyv en tur med E.T. på hans cykel, alt imens du hjælper ham med at redde hans hjemplanet. Oplev magien i Wizarding World of Harry Potter. I Universal Studios finder du med garanti noget, der appellerer til børn i alle aldre.

Universals Islands of Adventure - Rejs gennem fem bemærkelsesværdige øer, hvor myter, tegneserielegender og tegnefilmshelte bliver vækket til live. Træd ind i Amazing Adventures of Spider-Man, hvor kæmper mod det onde og få eventyret helt ind under huden. Styr din sofa gennem siderne i den berømte børnebog ”The Cat in the Hat” på Seuss Island. Udforsk The Lost Continent, hvor du vil finde Dueling Dragons. Oplev alle de banebrydende forlystelser og se historierne blive vækket til live i Universals Islands of Adventure.

Disney’s Epcot - Besøg Epcot’s to underholdende verdener, Future World og World Showcase. Attraktionerne i Future World består bl.a. af Spaceship Earth, hvor du kan opleve en rejse fra begyndelsen af tid frem til den elektroniske tidsalder. De innovative opfindelser, som findes i Future World, vil med garanti kunne underholde dig i mange timer. World Showcase repræsenterer 11 nationers kulturer, og arkitekturen og landskabet ændrer sig, efterhånden, som du flytter fra ét land til et andet. Smag på restauranternes lækre retter, shop og bliv underholdt af de mange forskellige attraktioner, der findes her.

Disneys Animal Kingdom - Tag på en afrikansk safaritur og stå ansigt til ansigt med levende elefanter, løver, zebraer og giraffer, eller rejs millioner af år tilbage i tiden og red dinosaurerne fra udryddelse. Uanset om dyrene er levende eller blot fantasi, kan du i Disneys Animal Kingdom være sikker på at få en dag fyldt med eventyr.

Kennedy Space Center - hjemsted for det amerikanske rumprogram og NASA’s hovedkvarter. På Visitor Center kan du opleve interaktive simulatorer, live shows og nærkontakt med massive raketter og rumfærger. Mød et medlem af NASA’s astronautkorps i Astronaut Encounter og sørg for at se en af IMAX’s rumfilm på en af de gigantiske fjernsynsskærme. Det er muligt at tilkøbe ture ind til NASA’s affyringsramper. Kennedy Space Center ligger cirka 1 times kørsel fra Orlando.

2-8. dag: På eventyr i Orlando
Nyd dagene i en af de mange forlystelsesparker eller slap af i jeres poolvilla.

9. dag: Orlando - Fort Myers Beach (253 km)
Forlad Orlando og sæt kursen mod Fort Myers Beach, hvor I skal tilbringe de næste seks dage. Fort Myers og de omkringliggende øer er hjemsted for nogle af Floridas mest fantastiske strande. Strandene er et sandt paradis for mange fuglearter og ikke mindst havskildpadder, som hvert år kommer her for at lægge æg. I områdets centrale del vil I kunne finde et stort udvalg af forskellige restauranter.

10-12.dag: På eventyr i Fort Myers Beach
Nyd dagen ved stranden, tag på kajaktur eller kør en tur til Sanibel- og Captiva Island, som er bedst kendt for deres smukke skaller og hyggelige restauranter.

13.dag: Fort Myers Beach - Everglades N.P. - Miami International Airport (246 km)
I dag går turen via Everglades National Park til Miami International Airport, hvor jeres fly afgår om aftenen. Området i og omkring Everglades National Park er rigt på et fantastisk plante- og dyreliv. Besøg eventuelt Shark Valley og tag en tur på en Airboat, hvor I både vil kunne spotte alligatorer, hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter. Fortsæt efterfølgende til Miami International Airport, hvor I afleverer jeres biler, inden I starter jeres hjemrejse til Danmark.

14. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
7 overnatninger ved Orlando i poolvilla med 5 soveværelser.
5 overnatninger ved Fort Myers i 2 x 3-værelseslejligheder.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle overnatninger er reserveret på forhånd.

Kørsel foregår i lejebiler, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilerne hentes og afleveres i lufthavnen.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. ved 6 voksne og 4 børn

DKK 7.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 7.495,-


Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Orlando // Miami - Danmark
 • 2 x 7-personers minivans med alle forsikringer og fri kilometer
 • 7 overnatninger ved Orlando i poolvilla med 5 soveværelser
 • 5 overnatninger ved Fort Myers i 2 x 3-værelseslejligheder

Prisen er eksklusiv

 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Payment Protection Plan for poolvilla (USD 55,- plus lokal skat)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: