Søg
Søg
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Backpackercamper i USA
Backpackercamper i USA
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer

Backpackercamper i USA

Varighed: Min. 7 dage - Max ? dage

Nyd friheden i dit eget tempo i en backpackercamper rundt i USA. Den er både billig at leje, nem at køre og benzinøkonomisk.

Det er oplagt at leje en backpackercamper i USA, når du vil rejse billigt på egen hånd og overnatte i landets smukke nationalparker. Du kan frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en lang dag på landevejen.

En backpackercamper er en komfortabel rejseform for unge og budgetrejsende. Du kan spare masser af penge ved at overnatte på campingpladser i byer og nationalparker. I mange amerikanske storbyer kan du overnatte i State Parks eller på en KOA campground (Kampgrounds of America - KOA).

Du har mulighed for at afhente din backpackercamper ét sted og aflevere den et andet sted mod betaling af et envejsgebyr. Du skal minimum være 21 år for at leje et backpackercamper i USA.

Du har mulighed for at vælge imellem flere forskellige campertyper. Alle modeller har det samme standardudstyr. Den primære forskel på typerne er størrelsen og det antal personer, der er plads til. Se de forskellige modeller i billedgalleriet til højre, og læs mere på de næste sider.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i USA her
Se vores rejseforslag på backpackercamper rundt i USA

Sæson

Hele året.

Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer

Detaljeret beskrivelse

Backpackercamperne kan lejes i 4 forskellige modeller:
 • Big Sur Camper: til max 3 personer og med en gennemsnitlig benzinøkonomi på cirka 13 km pr. liter.
 • Maverick Camper: til max 2-4* personer og med en gennemsnitlig benzinøkonomi på cirka 13 km pr. liter.
 • Indie Camper: til max 2-3 personer og med en gennemsnitlig benzinøkonomi på cirka 8 km pr. liter.
 • Santa Cruz Camper: til max 2 personer og med en gennemsnitlig benzinøkonomi på cirka 19 km pr. liter.

*Der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer.

Standardudstyr
Standardudstyr for alle backpackercampere er: automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2 kogeplader, GPS, campingstole og bord, vandtank, tæpper, lagner, hovedpude, m.m.

Alder / kørekort
Minimumsalderen for leje af backpackercamper er 21 år. I modsætning til almindelig billeje betales der ikke tillæg for unge under 25 år. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.

Afhentning/aflevering
Du kan ikke afhente dit backpackercamper samme dag, som du ankommer til USA. Det er derfor nødvendigt, at du har bestilt overnatning på hostel/hotel/motel den første nat.
Du kan afhente din backpackercamper på alle ugens dage, bortset fra nationale helligdage. Afhentning skal ske mellem kl. 11-16, og camperen skal leveres tilbage senest kl. 10.

Campingpladser
Når du lejer din backpackercamper, får du udleveret en gratis oversigt over campingpladser i USA.

Planlæg din rejse
USA er et kæmpestort land. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd gør dig nogle tanker om, hvilke områder du gerne vil opleve. Det gælder ikke mindst, når du skal leje en backpackercamper. Du skal forudbetale for det antal miles, du forventer at køre. Der er ingen refundering af ubrugte miles. Til gengæld betaler du en høj pris for ekstra kilometer, hvis du kommer til at køre længere, end du forventer. Du kan sikre dig mod ubehagelige overraskelser ved at tilkøbe "Unlimited Mileage". Læs mere under prisafsnittet.

Kørselsrestriktioner
Du kan køre en backpackercamper stort set overalt i USA og Canada.

Udlejningsstationer
Nedenfor kan du se afhentnings-/afleveringsbyer i USA:
 • Los Angeles, Califonia
 • San Francisco, California
 • Las Vegas, Nevada
 • Miami, Florida
 • New York, New York
 • Atlanta
 • Phoenix
 • Denver
 • Seattle
 • Vancouver, Canada
 • Calgary, Canada

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Du kan leje en backpackercamper lige så længe, du har lyst - der er ingen restriktioner.

Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars-, tyveri- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af backpackercamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Du vil få en nøje gennemgang af, hvad du skal gøre ved skader/uheld, når du afhenter din camper.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på USD 0,-

Miles
Der er som standard inkluderet 100 miles pr. lejedage i lejen. Ønsker du ekstra miles, kan det ske ved tilkøb af unlimtimed mileage eller 100 miles ekstra pr. dag. Dette skal forudbestilles igennem Jysk Rejsebureau. Alternativt kan du betale cirka USD 0,25,- pr. mile, du kører over dit limit. Overskydende miles/km refunderes ikke.

Standardudstyr
Standardudstyr for alle motorhomes er: automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2 kogeplader, GPS, campingstole og bord, vandtank, tæpper, lagner, hovedpude, m.m.

Envejsleje
Det er muligt at aflevere din backpackercamper et andet sted end der, hvor du afhenter det. Der vil være et pristillæg på ca. USD 150-350,- + lokal skat. Hør nærmere hos Jysk Rejsebureau.

Kontakt din rejsekonsulent for yderligere information.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser


Prisbemærkning

Priserne på en backpackercamper er fleksible. Derfor kan Jysk Rejsebureau ikke give dig en fyldestgørende prisoversigt her på hjemmesiden. Kontakt din rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau for at få en konkret pris på den backpackercamper, du ønsker at leje - eller få et samlet tilbud på hele din rejse til USA.

Kort fortalt betyder det fleksible prissystem, at jo tidligere du bestiller, desto mere kan du spare. Det er udbud og efterspørgsel, der bestemmer den såkaldte flexrate. Mange ledige campere på en given dato og udlejningsstation betyder en lav flexrate. Få ledige campere betyder en høj flexrate.

Hvis du laver ændringer, vil der blive beregnet en ny flexrate, som kan få betydning for den pris, du skal betale. Ændring af personantallet og/eller tilkøb af miles, o.lign. får dog ingen betydning for prisen.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: