Søg
Søg
Lad Jysk Rejsebureau arrangere din billeje i USA
Lad Jysk Rejsebureau arrangere din billeje i USA
Billeje, USA
Billeje, Monument Valley, USA

Billeje i USA

Varighed: Min. 1 dage - Max 62 dage

Et af USA's mange tilnavne er "bilernes land", og det er bestemt ingen tilfældighed. Intet andet land er så oplagt til store kør-selv-oplevelser som netop USA.

USA er et utroligt nemt land at køre rundt i. Der er et kæmpemæssigt net af vidtstrakte highways, brede hovedveje og små biveje, som forbinder landet på kryds og tværs, og selv på de mindste veje kan du føle dig godt og sikkert kørende. God skiltning og et let forståeligt vejnummersystem gør det enkelt af færdes overalt. Tilmed har amerikanerne ry for at være særdeles hensynsfulde bilister.

Den varierede natur i USA gør kør-selv-rejsen til en uforglemmelig oplevelse. Se de mange skønne nationalparker, endeløse skove og fascinerende ørkener, eller oplev bare den frie "on-the-road"-fornemmelse på din kør-selv-ferie i USA. Kombiner storslåede naturoplevelser med kultur og skyskrabere i USA's dragende storbyer.

USA er et kæmpe land, hele 223 gange større end Danmark, så planlægningen er vigtig for at få den bedste kør-selv-ferie. Det er usandsynligt, at du når at se hele USA på én ferie. Begræns dig i stedet til en bestemt del af USA, hvor en lejet bil er en god og uafhængig måde at komme rundt på. Rejs ud i det blå og lad impulserne styre, eller hvis du har kort tid til rådighed og gerne vil have det optimale udbytte af din ferie, lad Jysk Rejsebureau skræddersy din rundtur, hvor overnatninger på hoteller eller moteller er arrangeret til dig på forhånd.

Jysk Rejsebureau kan også tilbyde overnatninger, leje af motorhome og ture i USA.

Du kan se alle vores fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Hele året.

Detaljeret beskrivelse

Jysk Rejsebureau benytter flere biludlejningsselskaber i USA og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde en bil, der passer til dit behov. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke ret stor. Se et udvalg af de forskellige modeller i billedgalleriet til højre.

Jysk Rejsebureau tilbyder mange slags modeller, så hvis du ikke finder, hvad du søger her, så kontakt en rejsekonsulent, og I vil i fællesskab finde præcis det, du søger.

Det er muligt at hente din udlejningsbil i én by og aflevere den i en anden, evt. mod et gebyr for envejsleje. Aldersgrænsen for at leje en bil i USA er generelt 20 år, men der skal betales et tillæg, hvis du er under 25 år.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra og køber et kort over landet.

Alder / kørekort
Minimumalder for leje af bil i USA er 20 år, medmindre du starter din billeje i staten New York - her må man leje bil fra man er 18 år. Der betales et tillæg, hvis du er under 25 år.

Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort, som skal præsenteres ved afhentning af bilen. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, således at du undgår eventuelle sproglige misforståelser.

Afhentning/aflevering
Du kan afhente og aflevere din bil i de fleste lufthavne i USA. Mange steder vil det også være muligt, efter aftale, at afhente eller aflevere bilen i midtbyen. Det er ikke muligt at få bilen leveret til et hotel.

Et lejedøgn er på 24 timer og starter på tidspunktet for afhentning. Du skal derfor aflevere din bil senest på samme tidspunkt af dagen, som du afhenter.

Ved for sen aflevering vil du blive afkrævet tillæg for et ekstra døgns leje. Tillægget afregnes direkte til udlejningsselskabet.

Kørselsrestriktioner
Du kan køre bil stort set overalt i USA. Du skal dog være opmærksom på, at det som regel kun er tilladt at køre på asfalterede veje med almindelige udlejningsbiler. Hvis du ønsker at køre off-road, bør du leje en 4WD. Få mere at vide hos Jysk Rejsebureau.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser


Prisbemærkning

Jysk rejsebureau benytter flere forskellige biludlejningsselskaber i USA og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der er altid mange forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi finder en bil, der passer til netop dit behov.

Forhør dig om priser og forsikringer hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: