Søg
Søg
Hvaltur, Cape Cod, USA
Cykeltur og hvalsafari.
Cykeltur og hvalsafari.
Cykeltur og hvalsafari.
Gay Head fyret, Martha's Vineyard, USA

Cykling og hvalsafari i USA

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.095,-

Varighed: 4 dage

Cykelture i Marthas Vineyard og hvalsafari ud for Hyannis kyst danner rammerne for denne smukke tur, hvor du med garanti vil få en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Området i og omkring Marthas Vineyard er helt igennem unikt, da landskabet er meget varierende. Der er alt fra majestætiske røde lerstens klipper i form af Aquinnah Cliffs til smukke strande, ferskvands vandhuller og græsmarker. På øen er der anlagt kilometervis af cykelsti, hvilket er grunden til, at den mest oplagte måde at opleve øen på er på cykel. Hyannis har længe været et yndet rejsemål om sommeren, og stedet er desuden hjemsted for det kendte John F. Kennedy Hyannis Museum og John F. Kennedy Memorial. Selve turen til øen foregår på Hy-Line's hurtigfærge, og du vil, når du ankommer til øen, kunne afhente den lejede cykel samt et kort over området. Cykelturen starter med en inkluderet rundvisning i Cape Poge fyrtårn i naturskønne Edgartown og fortsætter videre gennem et skønt område. Derefter venter der en unik og uforglemmelig oplevelse, i form af den inkluderede hvalsafari tur. Nyd alle disse aktiviteter sammen med et 3-nætters ophold på Hyannis Harbor Hotel, som er et sofistikeret resort lige ved havnefronten.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

15. maj - 15. oktober

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Ankomst til Hyannis, Cape Cod
Ved ankomsten til Hyannis skal du besøge det berømte JFK museum, hvor du vil få en indsigt i John F. Kennedys liv og hans år på Cape Cod. En multimedie udstilling samt mere end 80 udstillede fotografier af USAs 35. præsident er blot nogle få af de ting, som findes på museet. Udover en række fotografier skildrer en video - indtalt af Water Cronkite - også præsidentens oplevelser på Cape Cod. Nyd om aftenen en hummer i en af områdets mange restauranter.

2. dag: Oplev Martha's Vineyard på cykel
Efter morgenmaden kan du godt gøre dig klar til en dag fyldt med oplevelser. Tag hurtigfærgen Hy-Line til Marthas Vineyard, hvor du skal udforske Marthas Vineyard på cykel. Nogle af de mere interessante steder skal findes blandt de gamle historiske monumenter som for eksempel Old Whaling Church i Edgartown, Mayhew Chapel, Indian Burial Ground, Vineyard Harbor og Corpenter Gothic Cottages i Oak Bluffs. Start turen med at cykle mod Edgartown, hvor de prægtige Greek Revival huse. Disse er i tidens løb omhyggeligt blevet vedligeholdt. Om eftermiddagen kan du blandt andet tage en tur til Chappaquiddick Islands Wildlife Refuge og Cape Poge fyrtårnet. Senere på dagen skal du huske retursejladsen med Hy-Line hurtigfærgen til Hyannis. Når du er tilbage i Hyannis, er der god mulighed for at slappe af og lade op til næste dags spændende aktiviteter. Om aftenen kan du eventuelt besøge en af de mange restauranter i Harbor Village, hvor du blandt andet kan få en klassisk New England middag.

3. dag: Hyannis hvalsafari
Efter morgenmad venter der forude en uforglemmelig dag på havet, hvor du skal på et 3 ½ timers hvalsafari cruise. Skibet afgår fra billedskønne Bernstable Harbor, hvor der også er god mulighed for at tage nogle gode billeder. Undervejs vil en naturforsker give dig en dybere indsigt i hvalernes vidunderlige verden, mens han også vil fortælle om områdets unikke historie. Efter turens afslutning er du fri til at nyde resten af dagen på egen hånd.

4. dag: Afgang fra Hyannis
Efter morgenmad slutter turen.

Overnatning:
3 overnatninger på 3½ stjernet hotel

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.095,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Overnatninger
  • Måltider ifølge program
  • Aktiviter ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Billeje
  • Transfer til og fra hotellet
  • Udstyr
  • Entré til attraktioner der ikke er booket på forhånd
  • hotelparkering
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: