Søg
Søg
Amish, USA
Amish, USA
Amish, USA
Amish, USA

I Amish-folkets fodspor

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.595,-

Varighed: 3 dage

Kombiner din storbyferie til New York med et kort ophold i Amish Country. Her oplever du at komme mange år tilbage i tiden og ser hvordan man også kan leve livet på en spændende og anderledes måde uden mange moderne bekvemmeligheder.

I hjertet af Amish Country finder du den lille by Bird-In-Hand, hvor du, på denne tur skal tilbringe 3 dage på Amish View Inn & Suites. Stedet ligger blandt store gårde og græssende køer og du kan ikke undgå at blive en del af det spændende og anderledes liv Amish-folket lever - blot 3 timer væk fra storbyen New York. På hotellet finder du udover en restaurant også en swimmingpool, boblebad, fitnesscenter og Internetadgang.

Dagene i Amish Country giver dig et spændende indblik i Amishfolkets levevis bl.a. ved besøg på gårde og hos en amishfamilie.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

1. april - 31. oktober


Detaljeret beskrivelse

1. dag: Ankomst til Amish Country
Alt efter hvornår på dagen du ankommer til Amish Country, kan du tage på en sightseeingtur på egen hånd i området. Lige udenfor hotellet finder du butikker, smukke haver, teatret og den verdens kendte restaurant Plain & Fancy Restaurant.

2. dag: En dag i Amish-folkets fodspor
Du starter dagen på hotellets restaurant, hvor du vil få serveret en typisk Amish morgenmad, inden du skal ud at opleve det ægte Amish liv. Sæt dig evt. ved restaurantens vindue og se børnene løbe langs gaden og i marken hen mod skolen i byen.
Kl. 10.45 starter dagens aktiviteter, som er et besøg rundt på de store gårde, hvor du kommer til at se, hvordan alt landbrug klares med hestevogn og hestekræfter. Alle steder møder du små skoler, små lækre lokale bagerier, håndarbejdsbutikker og turen ender du ved et gammelt Amish hus. Her får du mulighed for at komme indenfor, mens guiden grundigt fortæller om Amish livsstilen og hvordan deres samfund har udviklet sig igennem tiden. Til sidst bliver du budt indenfor i Amishteatret, hvor de viser en film, der omhandler de unge i Amishsamfundet og den frustration de har omkring den gamle kultur og den moderne verden som er tillokkende for mange.
Dagen slutter af på Plain & Fancy restaurant. (M, A)

3. dag: Afgang fra Amish Country
I dag slutter turen i Amish Country og efter morgenmaden kan du fortsætte din videre færd i USA. Det kan dog anbefales, at besøge Kitchen Kettle Village, hvor i alt 30 butikker og restauranter har til huse og viser og sælger alt hvad Amishkulturen har at byde på.

Overnatning:
2 overnatninger på Amish View Inn & Suites

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

På vores hjemmeside har vi udvalgt nogle af de bedste ture i USA, men udvalget er meget bredere. Kontakt din rejsekonsulent, hvis du har andre ønsker end de ture, der er beskrevet her.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.595,-


Prisbemærkning

Der forefindes børnepriser for børn fra 4-12 år. Ring og hør nærmere hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • 2 nætter på Amish View Inn & Suites inkl. morgenmad
  • 2 timers rundtur på Amishgård
  • Adgang til Amishteatret og gammelt Amishhus
  • 1 x aftensmad på Plain & Fancy farm restaurant.

Prisen er eksklusiv

  • Aktiviteter udover dem som nævnt i programmet
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: