Søg
Søg
Mountainbiking ved Moab
Mountainbiking ved Moab
Mountainbiking ved Moab
Mountainbiking ved Moab
Mountainbiking ved Moab
Moab

Mountainbiking ved Moab

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 895,-

Varighed: 4 timer

Prøv kræfter med noget af verdens bedste mountainbiking ved byen Moab. Her findes ture for alle, hvad end du er nybegynder eller erfaren.

Der findes masser af gode mountainbikeruter omkring Moab. Du kan prøve at køre på det ru underlag kaldet "slickrock" i Arches National Park eller drøne gennem de kuperede terræn i Dead Horse Point State Park. Flere steder kan du også opleve dinosaurus fodspor, mens du kæmper dig op ad bakke. Du bliver belønnet af fantastiske udsigtspunkt, god "downhill" og masser af adventure.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Marts - Oktober.

Detaljeret beskrivelse

Du starter i Moab, hvor du kører med gruppen til startstedet(afhænger af, hvilken tur du booker). Her får du udleveret cykel, hjelm og en flaske vand. Herefter går turen ud i naturen i et par timer inden du kører tilbage til Moab.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

På vores hjemmeside har vi udvalgt nogle af de bedste ture i USA, men udvalget er meget bredere. Kontakt din rejsekonsulent, hvis du har andre ønsker end de ture, der er beskrevet her.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 895,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Mindre gruppeture.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Lokalguide
  • Transport fra og til Moab
  • Cykel
  • Hjelm
  • Vand

Prisen er eksklusiv

  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: