Søg
Søg
På cykel i New York
På cykel i New York
På cykel i New York
På cykel i New York

På cykel i New York

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 375,-

Varighed: 3 timer

Kombiner din storbyferie til New York med en guidet cykeltur til Manhatten, Williamsburg og Brooklyn.

Lær at begå dig på cykel i New York og hør om historien bag denne fantastiske storby. Efterfølgende kan du selv leje cykel og udforske The Big Apple.

Denne tur er en af mange forskellige cykelture, du kan tage på i New York. Der findes også guidede cykelture igennem Central Park, 9/11 Memorial, aften cykeltur og mange flere. Jysk Rejsebureau tilbyder også cykelture andre steder i USA, f.eks. Miami, San Francisco, Washington og Los Angeles

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Hele året


Detaljeret beskrivelse

Du starter ved Battery Park, hvor du får udleveret cykel, hjelm og en flaske vand. Herefter går turen syd om Manhatten og op til Williamsburg og Brooklyn. Herfra kan du nyde den smukke udsigt over "skyline" på Manhatten. Turen går tilbage over Brooklyn Bridge og tværs igennem Manhatten til Battery Park.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

På vores hjemmeside har vi udvalgt nogle af de bedste ture i USA, men udvalget er meget bredere. Kontakt din rejsekonsulent, hvis du har andre ønsker end de ture, der er beskrevet her.

Afrejsedatoer

Denne tur kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 375,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Lokalguide
  • Cykel
  • Hjelm
  • Vand

Prisen er eksklusiv

  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: