Søg
Søg
Rafting, Moab, USA
Rafting, Colorado River, USA
Rafting, Colorado River, USA
Rafting, Colorado River, USA
Rafting, Colorado River, USA

Rafting på Colorado River

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 475,-

Varighed: 4,5 time

Colorado River er den oplagte flod til rafting for de øvede samt for modige begyndere. Her findes masser af forskellige raftingture.

Rafting på den mægtige Colorado River er for dig, der søger et adrenalin-rush. Her er masser af udfordrende "rapids" og smuk natur. Der findes ture for familier, nybegyndere og helt op til erfarne raftere. Turene starter fra byen Moab i Utah og varierer fra halv- og heldags raftingture til flere dages ture.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i USA her


Detaljeret beskrivelse

Du starter i Moab, hvor du kører med gruppen til Hittle Bottom. Her får du udleveret udstyr og bliver informeret om sikkerhed, dagens program m.m. Herefter går ned af Colorado River og gennem flere udfordrende rapids f.eks. "Onion Creek", "Professor Creek", "Cloudburst" og "Ida Gulch". Undervejs forklarer din lokalguide om området. Efter et par timers adrenalin-rush går turen tilbage til Moab.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

På vores hjemmeside har vi udvalgt nogle af de bedste ture i USA, men udvalget er meget bredere. Kontakt din rejsekonsulent, hvis du har andre ønsker end de ture, der er beskrevet her.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 475,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Mindre gruppeture.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Lokalguide
  • Transport fra og til Moab
  • Alt udstyr
  • Snack
  • Vand

Prisen er eksklusiv

  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: