Søg
Søg
I The Stockyards (Fort Worth) drives der hver morgen og hver eftermiddag en flok Texas-longhorn-kvæg op og ned ad hovedgaden
Der drives Langhornet kvæg igennem Fort Worth to gange om dagen
State Capitol i Austin
Mission Concepcion i kulturelle San Antonio
Udsigten over Big Bend National Park
Solnedgang over Big Bend National Park
Floden Rio Grande
De smukke røde klippe i Palu Duro Canyon
Klippeformationen kaldet Lighthouse i  Palo Duro Canyon
Wildcatter Ranch, Texas, USA
Landskabet i Texas, Route 66, USA
Ranch-ophold, Dallas, Texas
Ranch-ophold, Dallas, Texas
Cadillac Ranch, Route 66, USA

Ranch og Rodeo i Texas

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 5.495,-

Varighed: 14 dage

Dette rejseforslag tager dig rundt i den smukke stat Texas, dens historiske byer, fantastiske natur og charmerende sydstats stemning.

Texas er for mange indbegrebet af det ”ægte” USA. Det var her, man i slutningen af 1800-tallet fandt det rigtige ”Vilde Vesten”. Texas kaldes også The Lone Star State som en henvisning til Texas’ tidligere status som uafhængig republik. Den enlige stjerne ses stadig i delstatens officielle flag. Staten er den 2. største i USA næstefter Alaska - og den eneste ordentlige måde at opleve Texas på er bag rettet i en bil.

Du tror måske, at en kør-selv-tur i Texas er ensbetydende med flade, øde og ensformige landskaber, men faktisk rummer den store stat et meget bredt udvalg af oplevelser. Rejsen tager sin begyndelse i Fort Worth, som emmer af ”Wild West”-historie.

Efter krigen mod Mexico i midten af 1800-tallet etablerede man 7 militære poster, som skulle beskytte det vestlige Texas mod mexicanerne – heriblandt Fort Worth. Langsomt men sikkert kom flere og flere pionere til området og bosatte sig omkring fortet, og i slutningen af 1800-tallet var Fort Worth blevet centrum for de travle kvægdrivere, som drev deres kvæg langs den kendte Chisholm rute fra Texas til Kansas.

Fra centrummet for det vilde vesten går turen via musikalske Austin, til historiske San Antonio og videre mod den rå natur i Big Bend National Park og USA's 2. største kløft, Palo Duro Canyon, inden du ender på den fantastiske ”Wildcatter Ranch” i Graham.

De næste to uger, kommer du på en godt 2500 km lang køretur gennem The Lone Star State. Glæd dig – alting er større og bedre i Texas!

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Turen kan gennemføres i hele året rundt.

Cadillac Ranch, Route 66, USA

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Dallas
Der er afgang fra Danmark mod Dallas/Fort Worth med ankomst samme dag. Efter ankomst afhenter du din lejebil og kører mod hotellet, som ligger i Fort Worth Stockyard’s National Historic District (i daglig tale bare kaldet ”The Stockyard’s”), som nærmest er en slags levende museum. En hel lille bydel er omdannet til western-by med både cowboys, saloons og rodeos. Kommer du tidligt på dagen, kan du evt. tage til Dallas og se, hvor John.F. Kennedy blev skudt den 22. november 1963.

2. dag: Fort Worth
Dagen tilbringes i Fort Worth. 2 gange om dagen drives der kvæg, som i de gode gamle dage og fredag/lørdag aften afholdes der rodeo-shows. Dette er stedet, hvis du vil købe dig en rigtig cowboyhat – mere autentisk bliver det ikke!

3. dag: Fort Worth til Austin
I dag forsætter du mod Texas’ hovedstad Austin. Byen er kendt for sit rige kultur- og musikliv og med sine næsten 200 musikscener indbyder byen til at opleve det pulserende natteliv.

4-5. dag: San Antonio
Fra Austin går turen til San Antonio i sydvest. San Antonio er en af de hyggeligste byer i hele det sydlige USA. Over halvdelen af indbyggerne i San Antonio er af mexicansk afstamning, hvilket sætter sit præg på byen, som er fyldt med summende markedspladser og små farverige butikker. Her kan du forkæle smagsløgene med et godt mexicansk måltid. Nyd byens ”River Walk”, en oase midt i downtown San Antonio med butikker, cafeer og gallerier, som ligger en etage under de travle gader med trafik. Oplev også the Alamo, som er et af landets vigtigste mindesmærker. Her kæmpede Davy Crockett samen med en gruppe texanske frihedskæmpere for Texas’ selvstændighed. I 13 dage kæmpede 189 modige texanere mod ikke mindre end 4.000 mexicanske soldater i deres forsvar for Texas’ selvstændighed. 3 gange måtte mexicanere angribe, før de kunne indtage fortet.

6. dag: San Antonio til Del Rio
Stik vest for San Antonio - lige ved grænsen til Mexico ligger den lille by Del Rio, som er dagens mål. Ved Lake Amistad, som er en stor opdæmmet sø, er der gode muligheder for vandsportsaktivteter. Der er også mulighed for at opleve vinsmagning på Texas’ ældste vingård, Val Verde.

7-8. dag: Del Rio til Big Bend Nationalpark
Næste stop er Big Bend National Park. Her venter der dig to fantastiske dage i et smukt, råt og varieret landskab med bjerge, ørken og floder. Det anbefales at have vandrestøvlerne klar, da Big Bend helt klart skal opleves til fods. Parkens forskelligartethed gør, at man på samme dag kan nyde gåture ved bredden af Rio Grande, opleve ørkenstilheden og se flotte bjergsøer.

9. dag: Fort Stockton og Midland
Du forlader i dag det smukke Big Bend område og kører mod Midland. På vejen kan du stoppe i Fort Stockton og spise frokost, før du forsætter mod Midland. Midland er rig på historie, hvilket f.eks. kan opleves på Permian Basin Petroleum Museum, hvor du bl.a. kan lære mere om den altid eftertragtede olie. Der ligger stadig enorme mængder olie her i Permianreservoiret. Besøg evt. også George W. Bush’s barndomshjem eller tag en tur på American Airpower Heritage Museum, hvor du kan se en fantastisk samling af dekorerede ”næser” fra amerikanske fly, som blev anvendt under 2. Verdenskrig. Typisk amerikansk, får man næsten lyst til at udbryde.

10. dag: Midland til Amarillo
Næste stop på turen er Amarillo, som ligger tæt på USAs anden største kløft, Palo Duro Canyon – i størrelse kun overgået af Grand Canyon. Palo Duro er en velbevaret hemmelighed for de fleste, men er i sandhed et besøg værd. Oplev de mange farverige klippeformationer, men du kører rundt i parken – eller tag evt. på en guidet tur med 4-hjulstrækker. Solens stråler skaber et imponerende farvespil, der konstant ændrer parkens udseende og modsat Grand Canyon er her næsten ikke mennesker, så du kan frit nyde de mange smukke udsigter i fred. Tæt ved Amarillo – på den legendariske Route 66 - ligger også kunstinstallationen, ”Cadillac Ranch”. Her står 10 udtjente og flot dekorerede cadillacs begravet med næsen i sandet - i samme vinkel som Keopspyramiden i Egypten!

11-12. dag: Wildcatter Ranch
I dag kører du mod den skønne Wildcatter Ranch, hvor du har 2 overnatninger. Her kan du nyde livet i de afslappede omgivelser og mærke den ægte Texas-charme. Her finder du både restaurant, saloon (cocktail lounge), udendørs svimmingpool, boblebad og fitness. Dagene på ranchen bruges, som du har lyst til. Det er muligt at tage på rideture, skyde lerduer, tage på kanotur, slappe af ved poolen – eller bare sidde på den skønne veranda og nyde det klassiske Texas-landskab. Et ophold her er den perfekte afslutning på din tur rundt i The Lone Star State!

13. dag: Afrejse fra Wildcatter Ranch
Nyd den sidste morgen på Wildcatter Ranch, før du kører mod Fort Worth’s internationale lufthavn. Efter to uger i Texas går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

14. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
11 overnatninger på standardhoteller og ranches.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle hotelovernatninger er reserveret på forhånd. Der kan forekomme ændringer i hotellerne, men standarden vil være tilsvarende.

Kørsel foregår i egen lejet bil, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilen hentes og afleveres i lufthavnen. Hjemmefra udleveres en omfattende guidebog for netop denne tur. Bogen indeholder hotelvouchers, detaljeret kørselsvejledning, rutekort samt omtale af generelle forhold og seværdigheder på turen.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 5.495,-


Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Det er muligt at opgradere værelsestype og billeje mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Fort Worth t/r
  • Billeje med alle forsikringer og fri kilometer
  • Kørselsvejledning på dansk
  • 11 overnatninger i dobbeltværelse på standard hoteller

Prisen er eksklusiv

  • Måltider ud over de nævnte
  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer
  • Drikkepenge
  • Parkeringsafgifter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: