Søg
Søg
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien

Surfing California

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 4.780,-

Varighed: 4-23 dage

Tag på surf camp i Californien, enhver surfers drømmespot: hyggelig og afslappet stemning, masser af solskinstimer og gode bølger.

Denne surf camp er for nybegyndere og lettere øvede surfere, der ønsker at få en god instruktion til sporten og samtidig udforske det lokale surf miljø mellem byerne San Diego og Los Angeles. Du kommer samtidig til at hænge ud med en masse spændende mennesker og udleve the Californien dream.

Programmet for denne surf camp kan variere (se detaljeret beskrivelse), da der altid tages forbehold for vejret – målet er generelt at give dig den fedeste oplevelse, og få dig til at surfe på de fedeste steder Californien har at byde på.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Hele året


Detaljeret beskrivelse

1. dag: Los Angeles - Surfcamp
Du bliver afhentet i Los Angeles lufthavn kl. 14 og bliver herefter kørt til dit hotel i Dana Point. Hotellet er et hyggeligt budget hotel med pool, og det bliver dit hjem den næste uges tid. Indenfor 5 minutters gang har du både strand, restauranter og fede surf butikker. Resten af dagen er til afslapning, og du vil have mulighed for at møde og hænge ud med de andre, der er på surf camp.

2-3. dag: Surfcamp
Surf up!!! Efter morgenmad mødes du med campens erfarne surf instruktører. De briefer om sikkerhed, teknikker, kutyme og teori. Herefter er det tid til at kaste sig i bølgerne med dit surfboard. Hvis det er din første gang på et surfboard, så går instruktørerne med dig i vandet og er ved din side, indtil du føler dig tryg. For dem der er mere erfarne, er det bare at kaste sig i bølgerne og bruge de råd og teorier, du får fra din surf instruktør. Målet for første lektion er, at du kommer op på boardet og rider på en bølge. Efter frokost går turen tilbage i bølgerne, hvor du kan øve dig endnu mere og komme op at ride på flere bølger. (M, A)

4. dag: Surfcamp - Dana Point
Efter 4 dage med surfing og hygge er det tid til at tjekke ud. Det er muligt at tilkøbe transfer fra Dana Point til Los Angeles Airport (afgang kl. 11). Måske fortsætte dit eventyr i USA eller andre steder i verden.

Overnatning:
3 nætter på deleværelse i budget hotel

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Målgruppe: Turen er designet til rejsende, der er i god fysisk form og kan lide at være aktive. De fleste rejsende på denne tur er i alderen 18-35 år, men alle er velkomne.

Afrejsedatoer

Denne tur starter alle ugens dage undtagen fredag og lørdag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 4.780,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Max 20 - 1 instruktør pr 4 elev.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Våddragt og surf udstyr
  • Surf lektioner
  • Lokal transport ifølge programmet
  • 3 overnatninger i deleværelse på budget hotel
  • Måltider ifølge programmet

Prisen er eksklusiv

  • Måltider ikke oplyst i programmet
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: