Søg
Søg
Halong Bay, Vietnam
Halong Bay, Vietnam
Halong Bay, Vietnam
Quan Lan Island, Vietnam
Halong Bay, Vietnam
Bai Tu Long Bay, Vietnam
Bai Tu Long Bay
Quan Lan Island, Vietnam

Bådtur til Quan Lan øen (Halong- & Bai Tu Long bay)

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.050,-

Varighed: 4 dage

Smuk sejlads i Halong og Bai Tu Long bugterne er hovedattraktionen på denne tur, som henvender sig til dig, der gerne vil derud, hvor de fleste turister ikke kommer.

Quan Lan Island tilhører Bai Tu Long Bay, som består af en række øer i Bac Bo området. Kun otte små befolkede landsbyer er der på de godt 11 kvadratkilometer, som området måler. Det smukke landskab, der omkrandser Bai Tu Long Bay, er noget mindre kendt end den yndede turistdestination Halong Bay. På trods heraf er Bai Tu Long Bay dog uden tvivl lige så smuk som Halong Bay. På den konto er der således ikke den store forskel mellem de to bugter. Til gengæld er der stor forskel på antallet af besøgende. Mange turister besøger hvert år Halong Bay, mens antallet af besøgende i Bai Tu Long Bay er en hel del mindre, og det giver dig derfor en lidt anderledes tur.

Sæson

Vi anbefaler denne tur fra maj - oktober. Fra november til april kan de skiftende vejrforhold resultere i ændring eller aflysning af turen.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Hanoi - Halong Bay - Bai Tu Long Bay - Quan Lan Island
Fra morgenstunden bliver du samlet op ved dit hotel, hvorefter turen går mod Halong City. Undervejs laver du et kort stop i Hai Duong og senere et frokoststop i Halong City. Derefter krydser du Bai Chay broen og kører videre mod Hon Gai, hvor båden mod Quan Lan Island sejler ud fra over middag. Den smukke bådtur gennem Halong og Bai Tu Long Bay tager omkring fire timer. Ved ankomsten til Quan Lan Island vil du blive hentet og kørt til den centrale del af øen. Herefter bliver du indlogeret på et lokalt guest house, mens du senere om aftenen kan nyde en god vietnamesisk middag med lokale specialiteter. (F,A)

2. dag: Quan Lan Island
Efter morgenmaden begynder en hyggelig rundtur på øen. På cykel vil du få mulighed for at udforske dette smukke sted, hvor vejen fører dig forbi en nærliggende pagoda, adskillige rismarker, skovområder, store klitter og gamle ruiner. Derudover vil du også besøge nogle af Nordvietnams smukkeste strande, som alle indbyder til en forfriskende svømmetur. Oplev desuden Vietnams landdistrikter, hvor de lokale stadig arbejder ud fra mange af landets gamle traditioner. Herefter venter en lækker frokost på en af de lokale restauranter. Efter frokost er der mulighed for at udforske lidt mere af området, før du igen vender tilbage til dit guest house. Inden middagen serveres, er der tid til at slappe lidt af. (M,F,A)

3. dag: Quan Lan Island
I dag er du fri til at foretage dig lige det, du ønsker. Hvis nogle af gårsdagens attraktioner for eksempel fangede din interesse, kan du igen i dag tage et nærmere kig på disse. Du kan også tage en vandretur langs øens østlige del eller udforske de små landsbysamfund. Hvis du derimod trænger til at slappe af på stranden, er der også mulighed for det. Valget er dit. (M,F,A)

4. dag: Quan Lan Island - Bai Tu Long Bay - Halong Bay - Hanoi
Du skal i dag tidligt op idag. Endnu en smuk tur gennem Bai Tu Long og Halong Bay venter forude, før du rammer Halong City, hvor du spiser frokost. Herefter kører du tilbage til Hanoi i en privat bil eller bus alt afhængig af gruppens størrelse. Du ankommer til Hanoi sidst på dagen. (M,F)

Overnatning:
3 overnatninger på guesthouse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet afgår hver dag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.050,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppen er på minimum 2 og maksimum 8 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Engelsktalende guide
  • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 22-01-2019 18:00:00 : 11916
Aarhus
22. januar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Vietnam: 12-02-2019 18:00:00 : 11913
Aarhus
12. februar 2019 kl. 18:00

Vietnam

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: