Søg
Søg
Tam Coc, Vietnam
Mai Chau, Vietnam
Mai Chau, Vietnam
Tam Coc, Vietnam
Mai Chau, Vietnam
Mai Chau, Vietnam
Mai Chau, Vietnam
Mai Chau, Vietnam
Tam Coc, Vietnam

Homestay & minoriteter

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.260,-

Varighed: 3 dage

Få et indblik i, hvordan White Thai Hill Tribe lever og nyd synet af de karakteristiske vietnamesiske rismarker på denne smukke tredages tur.

På denne tur får du mulighed for at opleve en thailandsk minoritetsgruppe i landsbyen Mai Chau ikke langt fra Hanoi. Mai Chau er beliggende i en smuk dal i Truong Son Range, som er kendt for sine sirlige og flotte rismarker og ikke mindst thaiernes gæstfrihed. Derudover vil du på turen også besøge White Thai Hill Tribe, som holder til i landsbyen Montagnard, hvor et smukt bjerglandskab omkranser landsbyen. Her er der god mulighed for at komme lidt tættere ind på livet af White Thai Hill Tribe, da der om aftenen er arrangeret et home stay i et traditionelt pælehus. Efterfølgende går turen videre mod Cuc Phuong Nationalpark, som er hjemsted for sjældne plante- og dyrearter. De sjældne plante- og dyrearter tiltrækker både forskere og turister, som besøger stedet i forbindelse med projekter eller øko-turisme rejser. Tag en vandretur i regnskoven, hvor et utal af stier i forskellige sværhedsgrader baner sig vej gennem skoven. Nyd også det smukke område Tam Coc, hvor du på Ngo Dong floden sejler i et spektakulært naturområde.

Sæson

Turen kan gennemføres året rundt.

Detaljeret beskrivelse

1.dag: Hanoi – Mai Chau
Du forlader i dag hotellet fra morgenstunden og kører gennem et naturskønt område mod Mai Chau. Efter ankomst i landsbyen Lac spiser du frokost, hvorefter en kort vandretur i dalen venter Du vil her besøge landsbyen Poong Kon i området, og det er også her, din aftensmad vil blive serveret. Aftenens overnatning er arrangeret i en af thai familiernes traditionelle pælehuse, hvor komfortable madrasser, tæpper og puder stilles til rådighed. Bemærk venligst, at thaierne hver aften organiserer traditionelle musikshows. Hvis du ønsker at se et show, bedes du kontakte din rejseleder. Et sådant arrangement er for egen regning. (F,A)

2. dag: Mai Chau – Cuc Phuong Nationalpark
Efter morgenmaden forlader du Mai Chau og kører længere sydpå. Selvom der venter en lang køretur forude, er der god mulighed for at nyde den skønne natur undervejs, da en smal vej fører dig gennem en dal, hvor enorme kalkstensbjerge tårner sig op omkring området. Vejen fører også forbi små landsbysamfund, hvor du vil møde nogle af områdets minoritetsgrupper. Efterfølgende venter frokost i nationalparken. Om eftermiddagen skal du på en tretimers vandretur til Tetrameles Nudiflora, som er et tusind år gammelt sequoia træ. Nyd om aftenen en god middag i i Cuc Phuong National Park, hvor aftenens overnatning også er arrangeret. (M,F,A)

3. dag: Tam Coc – Hanoi
Efter morgenmaden og et besøg på Endangered Rescue Center går turen videre mod Ninh Binh. Der vil være et stop undervejs, hvor du vil få frokost. Du når Tam Coc om eftermiddagen, hvor en afslappende sejltur på Ngo Dong floden venter forude. Undervejs er der god mulighed for at spotte nogle af de enorme kalkstensformationer, der stikker op blandt de fantastiske grønne rismarker. Efter bådturen går turen tilbage mod Hanoi, som du når sidst på eftermiddagen. (M,F)

Overnatning:
1 nat på budget hotel
1 nat i home stay

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Afrejsedatoer

Denne aktivitet afgår hver dag i perioden.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.260,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppen er på minimum 2 og maksimum 8 personer. Hvis du ønsker turen som privat tur er dette muligt mod tillæg - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Engelsktalende guide
  • Transport
  • Overnatninger og måltider ifølge program.

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 22-01-2019 18:00:00 : 11916
Aarhus
22. januar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Vietnam: 12-02-2019 18:00:00 : 11913
Aarhus
12. februar 2019 kl. 18:00

Vietnam

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: