Søg
Søg
vietnam motorcykel eventyr

Vietnameventyr på motorcykel

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.500,-

Varighed: 5 dage

Med vind i håret og luft under vingerne vil du på denne tur komme til at opleve Vietnam fra en noget anderledes vinkel fra bagsædet af en motorcykel (Nha Trang til Ho Chi Minh City)

På denne tur, som fører dig fra Hoi An til Ho Chi Minh City, vil du på ryggen af en motorcykel komme rundt i landet til steder, hvor andre turistselskaber sjældent kommer. Du får dermed mulighed for at opleve Vietnam fra en noget anderledes vinkel. Motorcykelturen med Easy Rider begynder i Nha Trang, og fører dig både til den smukke by Dalat og den spændende nationalpark Cat Tien, før turen ender i Ho Chi Minh City.

Sæson

Rundrejsen kan gennemføres hele året. Vær dog forberedt på, at der er stor forskel på klimaet i regionerne. I syd er regntiden fra maj til november - resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året. I nord er vinteren temmelig kold fra december til marts (ned til 15 grader i Hanoi). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige, men korte regnskyl.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Hoi An – Danang – Nha Trang
Om morgenen bliver du hentet ved dit hotel og kørt til lufthavnen i Danang, hvor du skal med fly til Nha Trang. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til dit hotel i centrum af Nha Trang. Overnatning på standardhotel.

2. dag: Nha Trang
I dag har du hele dagen til at opleve Nha Trang på egen hånd. Byen har 350.000 indbyggere og ligger lige ned til vandet og fantastiske badestrande. Det har medført, at Nha Trang er blevet et af Vietnams mest populære turistmål. Det er derfor et oplagt sted at dase og blive opladet med ny energi. Overnatning på standardhotel.

20. dag: Nha Trang – Lake Lake i Daklak (Motorcykel)
To dage med fart over feltet venter forude. På ryggen af en motorcykel skal du med "Easy Rider" rundt i landet til steder, hvor de sædvanlige turistselskaber normalt ikke kommer. Du får mulighed for at opleve Vietnam fra en ny og anderledes vinkel, mens du også vil lære om dette magiske og forskelligartede lands kultur og historie.
Turen går i dag til Lak Lake et enestående smukt område i Vietnams højland.
Overnatning på hotel i Lak Lake

21. dag: Lake Lake - Dalat (Motorcykel)
Turen går i dag til Dalat, som er beliggende i hjertet af Vietnams centrale højland, hvor bjerglandskabet er smukt med et utal af søer, vandfald og frodige skove. Her bor et stort antal etniske minoriteter, og der er derfor god mulighed for at få et lille indblik i deres hverdag. De fleste rejsende kommer her for at trekke i de omgivende bjerge eller for at booke en tur med Easy Rider.
Overnatning på hotel

22. dag: Med bus til Ho Chi Minh
Du skal idag med lokal bus til Ho Chi Minh hvor turen slutter.Overnatning:
2 nætter på standardhotel.
2 nætter på budgethotel.

M = Morgenmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

 • Alle museer er lukkede på mandage.
 • Ho Chi Minh mausoleum er lukket mandage og fredage samt hele oktober og november, hvor Ho Chi Minh fragtes til Moska for at blive frisket op.
 • Ved besøg i templer, pagoder og mausoleet skal du huske respektabel påklædning – dvs. tildækkede skuldre, lange bukser og lukkede sko (kan også være en sandal med hælekap).


Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.500,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved min. 2 personer.

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger og måltider ifølge program
 • Transport (bil/minibus og fly)
 • Easy Rider ture
 • Engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Drikkepenge til guide og chauffør (i Vietnam er det god skik at give drikkepenge efter endt tur)
 • Visum
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og andre personlige fornødenheder
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Vietnam: 12-03-2019 18:00:00 : 11914
Aarhus
12. marts 2019 kl. 18:00

Vietnam

Vietnam: 13-03-2019 18:00:00 : 12226
Herning
13. marts 2019 kl. 18:00

Vietnam

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: