Hawaii, forskellige stillehavsøer, Australien og New Zealand. September 2019 - Februar 2020.

27-01-2019 af Emma

Jeg er en frisk, rejseglad pige på 22 år som er i gang med andet sabbatår. I efteråret 2018 rejste jeg med en veninde og senere Jysk Rejsebureau rundt i Sydøstasien i fire måneder, og blev bidt af at rejse. Nu hungrer jeg for at komme afsted igen til september/oktober 2019 og et halvt års tid frem. Det er ikke et krav, at du skal rejse med mig hele vejen rundt, vi kan mødes undervejs og senere skilles, når jeg tager videre til en ny destination. Så skriv endelig, hvis en del af rejsen eller bare en af mine destinationer matcher dine drømme.

September 2019: Til Hawaii, hvor jeg vil finde min indre surfer frem, opleve øernes vilde natur og tage dykkercertifikat. (Rejselængde: cirka 4 uger).

Oktober - November 2019: Herfra er det min drøm at finde et skib, der kan bruge mig som gast og transportere mig rundt til nogle af Stillehavets bounty øer, fx Fransk Polynesien, Cook Island og Fiji. (Rejselængde: 4-8 uger).

November 2019 - December 2020: Til New Zealand på roadtrip fra nord-syd. (Rejselængde: cirka 5 uger)

Januar 2020 - Februar 2020: Til Australien på roadtrip langs østkysten. (Rejselængde: 7-8 uger)

Du må meget gerne være 20+, om du er mand eller kvinde gør ikke så meget. Jeg er en meget åben, frisk og udadvendt person, som elsker at møde nye mennesker. Mit mål er at opleve så meget som muligt, men der skal bestemt også være plads til afslapning ved poolen, shopping og en bytur indimellem.

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv endelig. Er åben for forslag og ideer.

Kontakt: emmamollerlarsen@hotmail.com


Til top