Opleve verden i jan./feb. - 2020

10-08-2019 af Liv

Hejsa
Jeg søger én eller flere rejsekammerater, som vil med ud og opleve verden i en måneds tid - gerne i starten af det kommende år :)
Selv har jeg mange drømme om at se hele verden, derfor er jeg meget åben overfor ideer - har selv i tankerne at rejsen skal gå mod varmen, kunne fx. Være lande som Bali, Maldiverne, Vietnam, Filippinerne – Eller noget helt femte!

Men, lidt om mig:
Glad og udadvendt pige
21 år og kommer fra Vejle
Har gode rejseerfaringer fra tidligere rejser

Så er du frisk og åben overfor nye udfordringer, så smid en besked;)

Fang mig på Facebook: Liv Markdal Pedersen eller mail: Livmp@hotmail.com


Syd- /mellemamerika i Januar :)
07-09-2019 af Ann-Sofie
Hej Liv,
Jeg hedder Ann-Sofie, er 26 år, og har rejst flere gange med andre, men også alene, både korte og lange ture (6 måneder).

Jeg planlægger at rejse lige før vi går ind i det nye år - altså at holde jul hjemme, og så rejse ud omkring d. 27. december 2019 og få nytåret med i udlandet. Da jeg har udforsket det meste af Asien, har jeg nu fået blod på tanden i forhold til at se mellem- /sydamerika, og særligt Costa Rica og Ecuador har min interesse :-) Landene ligger dog ikke fast, så jeg er åben for forslag!
Jeg tænker også at rejse i godt en måned, altså hele januar.

Når jeg er ude og rejse er jeg vild med at udforske og opleve, men stranddage er jeg nu også stadig glad for - det er jo stadig ferie :) Så kan jeg godt lide hostel-livet med mange mennsker, liv og gode aftener med en øl i den ene hånd og ny ven i den anden.

Lad mig høre, hvad du tænker!
Mvh Ann-Sofie

Til top