Jorden rundt skilt
Tilbage

Jorden rundt

Tag med på en fantastisk rejse jorden rundt og oplev flere kontinenter på én og samme rejse, når vores ivrige rygsæksrejsende, Mia og Jeppe, vil vise billeder og fortælle historier fra deres egne rejser.

Første stop på jordomrejsen er Sydøstasien, hvor vi besøger det smukke Thailand.
Foruden de kridhvide sandstrande, findes der også mere uberørte områder i den nordlige del, som giver dig mulighed for at opleve et mere autentisk Thailand. Vi vil selvfølgelig også komme omkring de skønne øer i det sydlige Thailand, som også er oplagte dykkerdestinationer.

Efter stoppet i Asien, går turen videre syd på til Oceanien, hvor vi besøger Australien og New Zealand. I Australien vil det primært være østkysten, som vi koncentrerer os om. Her vil vi blandt andet fortælle om storbyen Sydney, verdens største sandø Fraser Island, sejlture på Whitsundays og dykning ved Great Barrier Reef.

På New Zealand vil vi vise billeder og fortælle om landets storslåede natur, kultur og ekstrem sport. Undervejs skal vi bl.a. trekke på Franz Josef Glacier, sejle i kajak ved Abel Tasman National Park, springe i bungyjump ved Queenstown og svømme med vilde delfiner ved Kaikoura.

Sidst, men absolut ikke mindst skal vi på roadtrip i Guds eget land, USA. Mia vil fortælle om nogle af hendes oplevelser i tre af de vestlige stater. Turen byder på stjernestøv i Hollywood, gambling i Las Vegas og et besøg på den gribende fangeø, Alcatraz, i San Francisco. Fra storbyerne bevæger vi os ud i nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite National Park, hvor vi skal campere og flyve i helikopter.

Inden vi flyver hjem til Danmark laver vi et lille stop i New York, hvor vi tager på cykeltur og sightseeing.

Vi glæder os meget til at se jer og til at dele ud af vores spændende oplevelser og rejseerfaringer.

Venlig hilsen Mia og Jeppe


Status
Datoer
Tidspunkt
 
Ledige pladser
27-03-2017
kl. 18:00
Ledige pladser
28-08-2017
kl. 18:00

Foredragsholder


Jeppe D. Pedersen
Mia R. Nielsen

Afholdelsessted


Aalborg

Varighed


1 time og 45 min.

Læs mere om


Jordomrejser og andre fede rejseruter

Parkering


Det er muligt at parkere lige uden for butikken ved Vesterå 7, 9000 Aalborg. Alternativt er det muligt at parkere i P-huset cirka 200 meter fra butikken. Læs mere her

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.