Søg
Søg
Gratis rejseforedrag om hele verden
Tilbage

USA: Roadtrip i Vest USA, Hawaii og New York

Jeg vil fortælle om sjove oplevelser, vise skønne billeder og byde jer velkommen til dette fantastiske land.


Vest USA
På dette road trip fra Seattle til Los Angeles kommer vi igennem otte af USA’s 50 stater, nemlig Washington, Idaho, Montana, Wyoming, Utah, Arizona, Nevada og Californien.

Turen starter i Seattle, hvor highlights blandt andet er Pike Place Market, Space Needle og Boeing Fabrikken. Herfra sætter vi kurs mod Yellowstone Nationalpark, som byder på Old Faithfull gejser og spotting efter dyreliv. Vi kommer også forbi Grand Teton Nationalpark, før vi fortsætter mod Bryce National park som er kendt for de karakteristiske røde farver i landskabet og spidse klippeformationer.

Turen går fra Bryce til Page, hvor du kan besøge Antelope Canyon. Her kan du tage på guidede ture i dette gamle Navajo indianer område. Fra Page mod Grand Canyon kan du lave et stop ved det flotte Horseshoe Bend. Fra verdens største kløft Grand Canyon kører vi mod Las Vegas, hvor vi kommer forbi Hoover Dam.

Las Vegas, bedre kendt som ”Sin City” er et sted som ikke rigtig kan forklares men som skal opleves. Byen består af imponerende hoteller og casinoer, den ene mere ekstravagant end den anden, langs The Strip. Her kan du prøve at spille, gå shop amok i en af de mange Outlet Malls eller tage ind og se et show.

Vi kører igennem USA’s varmeste ørken Death Valley og kommer også forbi den smukkeste og mest frodige dal i landet, Yosemite Nationalpark, hvor du kan opleve Half Dome, flotte vandfald og de imponerende store Redwood træer.

San Francisco byder på hyggelig stemning og karakteristiske områder. Oplev Golden Gate Bridge på cykel, besøg Alcatraz fængslet, prøv at køre med sporvogn og nyd en god middag og stemningen ved Fisherman’s Wharf og Pier 39.

Vi tager også den famøse og ubeskriveligt smukke kyststrækning mellem San Francisco og Los Angeles, nemlig Highway 1.
Vores road trip slutter i Los Angeles. Her kan du blandt andet tage til Hollywood området, hvor du kan se stjernerne på Walk of Fame, Chinese Theater, Hollywood-sign, besøge Disneyland og Universal Studios. Eller se på mennesker ved Venice Beach og Santa Monica Pier.

Hawaii
Vi besøger fire af Hawaiis smukke øer, Oahu, Big Island, Maui og Kauai.

Oahu byder bl.a. på surfing ved Waikiki Beach, vandring på vulkankrateret Diamond Head, besøg ved Pearl Harbor og verdensklasse snorkling ved Hanauma Bay. Maui byder på lækre strande, nationalparker, dykning og snorkling ved halvmåneøen Molokini og delfin- og hvalcruise. På Big Island kan du besøge Hawaiian Volcano Nationalpark og opleve en vulkan der har været aktiv de senest to årtier. Her er fantastisk dykning og god chance for at spotte Manta Rays. Kauai er den mest frodige af øerne, her kan du tage på spændende vandreture, blandt andet kan du se Waimea Canyon. Der er også god mulighed for at være aktiv med zip-lining eller kajakture, eller bare gå ture på de flotte uberørte strande.

New York
New York er ret nem at kombinere med en rejse til Florida, derfor har jeg valgt at tage denne fantastiske storby med denne aften.

”The Big Apple” sprudler af energi, og her er mange forskellige kvarterer samlet i én by. Her kommer vi blandt andet forbi frihedsgudinden, Empire State Building, Soho med Little Italy og Chinatown. Nyd stemningen og de store billboards på Times Square, eller tag til Broadway og se en musical eller et teaterstykke.

Får du nok af skyskrabere og biler kan du nyde frokosten i Central Park sammen med de åbne græsstykker og de mange smukke træer.

Prøv også en guidet cykeltur i New York, som er en anderledes og fed måde at opleve byen på.

På Upper West Side kan du besøge American Museum of Natural History, som huser en af verdens mest spektakulære samlinger af forhistoriske og naturvidenskabelige artefakter. Især Dinosaurus-udstillingen med fossil-skeletterne af fortidens gigantiske dinosaurer er et besøg værd.

Er du i New York over en onsdag eller søndag kan du tage til Harlem og opleve en gospelgudstjeneste, som er en helt speciel oplevelse.

Jeg ser frem til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration.

De bedste hilsner Vibeke Poulsen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Vibeke Poulsen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

USA

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: