Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vidste du, at vi også er eksperter i firma- og forretningsrejser?

- Giv firmarejsen et spændende twist
Hos Jysk Rejsebureaus grupperejseteam har vi stor erfaring i planlægning og gennemførsel af firma- & forretningsrejser til hele verden, som indeholder det perfekte mix af fagligt indhold krydret med spændende og anderledes aktiviteter. Det samme gælder naturligvis vores studieture til hele verden, ligesom vi også ofte hjælper store familiegrupper afsted på eventyr.

Vi tilbyder professionel planlægning fra start til slut, og jeres rejse er i trygge hænder hos os. Vi er fleksible - også når rejsen er bestilt. Vi er med jer både før, under og efter rejsen – og I kan altid kontakte os under rejsen på vores nødtelefon, uden for almindelig åbningstid.

I dag kan du læse om, hvordan vi kan lave en firmarejse fyldt med action til f.eks. Østrig. Vi giver dig også et portræt af Jan fra grupperejse-teamet, som har sammensat skræddersyede rejser til hele verden i mere end 20 år, og så kan du læse om, hvordan du sikrer dig den bedste firmarejse.

Læs om alle vores grupperejser her

Skal vi give din firmarejse et skud action?

- Lad os skræddersy en firmarejse, I aldrig glemmer
En firma- eller forretningsrejse behøver ikke blot være fagligt indhold og fællesmiddag. I f.eks. Østrig har vi mulighed for at sammensætte en actionfyldt rejse, hvor I, udover jeres faglige program, kan komme ud og flytte jeres grænser med paragliding, klatring på frosne vandfald, snow quad-bike og meget andet.

Jysk Rejsebureaus gruppeafdeling har gode og kreative samarbejdspartnere i hele verden, som kan hjælpe med en anderledes og mindeværdig firmarejse - giv os et ring og lad os hjælpe.

Læs vores actionfyldte rejseforslag til Østrig her

Mød Jan fra Gruppeafdelingen

- Og få dagens tip til grupperejsen
Jeg har i de sidste 4 ud af mine 20 år på Jysk Rejsebureau haft min gang i gruppeafdelingen. Jeg har gennem egne rejser de sidste 28 år oparbejdet et stort kendskab til mange lande og byer, men mit hjerte banker især for Asien. Man skal dog ikke længere væk end til Berlin for at finde min favoritby i hele verden, så jeg kan hjælpe med rejsen, uanset om den går til Europa eller mere eksotiske rejsemål. Jeg er fascineret af storbyer, tiltrukket af bjerge, elsker at dykke og nyder mødet med alt det fremmede, både når det kommer til mennesker, kultur og ikke mindst mad:-)

Jeg elsker at lave de lidt mere skæve rejser og ser det som en udfordring at få alles behov og drømme til at lykkes. Også når det kommer til andet end den gode, billige flyløsning, transfers og overnatninger. Kontakt mig endelig, så jeg kan give jer en god oplevelse lige meget hvor i verden, I ønsker, at turen skal gå til.

Dagens tip:
Der er stadig ledige pladser til Berlin Maraton 2018. Giv mig et ring, hvis I vil kombinere en firma- eller studierejse med det ikoniske maraton.

Kontakt Jan og hans kolleger her

Hvordan sikrer I jer den bedste firmarejse?

- Hvad med en firmarejse til Rom i marts 2019?
Det gælder om at være ude i god tid, når firma-og forretningsrejsen skal bookes - især hvis I er mange, der rejser sammen. F.eks. vil det være en god idé at begynde at se på rejsen til marts 2019 indenfor kort tid. Hvis I er tidligt ude, er der stort set frit valg på alle hylder indenfor destinationer og oplevelser. Det kunne måske være en rejse til Rom, hvor vi kan hjælpe med jeres faglige indhold så som virksomhedsbesøg, stå for alt det praktiske samt sørge for spændende aktiviteter og udflugter, hvor I kommer ind under huden på landet.

Vi kan lave firma- og forretningsrejser til alle destinationer, ikke kun dem, der er foreslået på hjemmesiden.

Se vores bud på firmarejsen til Rom her

Kender du én, der kunne bruge 5.000 kr. til en grupperejse?

I vores grupperejsenyhedsbrev får du ca. 4 gange om året information om gode tilbud og inspiration til studierejser samt firma-og forretningsrejser (min. 10 personer). Samtidig er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til en grupperejse med Jysk Rejsebureau.

Kender du én, som vores grupperejsenyhedsbrev er relevant for? så giv tippet videre!

Send dette link videre

Er I en stor familiegruppe, der vil rejse sammen?

- Så lad os skræddersy jeres drømmerejse!
Hvis I er en stor familie på mere end 10 voksne plus børn, der gerne vil ud på rejse sammen, så lad Jysk Rejsebureaus gruppeafdeling hjælpe jer. Måske vil I hellere samle familien på en spændende rejse end holde en traditionel sølvbryllupsfest?

Vi har, som de største indkøbere af rutefly på leisure markedet i Danmark, nogle fordelagtige priser og betingelser, når grupperejsen går ud i den store verden. Og vi kan skræddersy rejsen, præcis som I gerne vil have den.

Læs mere om private grupperejser