Se nyhedsbrevet i en browser
 

Aktive rejser med dansk rejseleder: Masser af nye, spændende ture

- Fokus på natur, kultur og sammenhold i gruppen
Hos Jysk Rejsebureau elsker vi at have vores kunder med ude og mærke verden! Vi udvikler hele tiden nye, spændende aktive rejser med fokus på store natur- og kulturoplevelser. Udnyt ferietiden optimalt, kom helt tæt på naturen og få unik indsigt i det land du besøger på vores aktive rejser med dansk rejseleder.

Samtidig med at du får indsigt i interessante og anderledes kulturer og får naturen helt ind under huden, kan du dele oplevelserne med de andre i gruppen.

I dette nyhedsbrev viser vi dig nogle af vores nye, spændende aktive rejser - og du kan se vores nye video med Lothar Friis, som har været i Island for at teste det område, hvor han skal være rejseleder for os til august.

Du kan naturligvis også få skræddersyet din egen individuelle rejse, hvis du hellere vil rejse på egen hånd. Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter og fortæl om dine rejsedrømme.

Se alle vores aktive rejser med dansk rejseleder her

Vandring i Islands vildmark med Lothar Friis

- NYHED: 10 dage fra kr. 14.995 pr. person
Med dansk rejseleder: Tag med på en fantastisk vandreoplevelse i det uberørte Hornstradir naturreservat i Island med tidligere jægersoldat og nuværende coach, Lothar Friis. Naturen ved Ísafjörður i Westfjord er rå, autentisk, og uberørt. Ud over store naturoplevelser, så er målet at arbejde som et team og delmålet er at du kommer hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, som du kan bruge i din dagligdag.

Turen har afrejse den 8. august 2019, og der er kun 10 pladser - så skynd dig at booke, hvis du er vild med vandring og eventyr i vildmarken.

Læs mere om turen her - og se vores nye video fra Lothars rekognosceringstur i Island i linket nedenfor. Lyden er lidt dårlig pga. vinden, men det er med til at give et autentisk indblik i Islands barske natur.

Se Lothars video om vildmarksturen i Island her

Aktiv safari i Kenya

- 14 dage fra kr. 22.995 pr. person. Med dansk rejseleder
Tag med Jysk Rejsebureau til Kenya på et aktivt safarieventyr. På rejsen skal du og resten af gruppen trekke på kraterkanten af den sovende vulkan Mt. Longonot, cykle blandt vilde dyr i Hells Gate Nationalpark, samt på safari i nationalparkerne Lake Nakuru og Masai Mara. Rejsen slutter med homestay ved Kenyas stolte folk, Masaierne.

Bonusinfo: Denne tur kan nemt kombineres med vores tur med dansk rejseleder til toppen af Kilimanjaro i Tanzania.

Se mere og få tilbud her

Nepal: Trek til Everest Basecamp

- 19 dage fra kr. 18.995 pr. person. Med dansk rejseleder
Tag med Jysk Rejsebureau på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Everest Base Camp. Du kommer tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis.

Dette fysisk udfordrende trek fører os gennem sherpaernes storslåede hjemegn, små hyggelige landsbyer, langs farverige mani-sten og forbi buddhistiske klostre. Derudover byder turen på enestående udsigter til en perlerække af verdens højeste bjerge - Mt. Everest, Lhotse, Makalu og Cho Oyu for blot at nævne et par stykker.

Se mere og få tilbud her

Svøm med blåhvaler i Sri Lanka

- 12 dage for kr. 21.995 pr. person. Med dansk rejseleder
Tag med Jysk Rejsebureau på aktivt eventyr til Sri Lanka for at svømme med verdens største dyr – blåhvalen. I havene omkring Sri Lanka er der blandt andet blåhvaler, finhvaler og kaskelothvaler. Du vil have en rigtig god chance for at komme helt tæt på de forskellige arter, når du sammen med gruppen og den danske rejseleder snorkler og fridykker ud for Sri Lankas østkyst.

Se mere og få tilbud her

Ny grupperejse til Galapagos: Med dyrepasseren til dyrenes rige

- Pressemeddelelse
Har man dyreriget Galapagos, den frodige Amazonas-regnskov og de imponerende Andesbjerge på sin "bucket list", får man nu mulighed for at opleve netop disse steder med en dansk dyrepasser som guide - på en ny grupperejse med Jysk Rejsebureau.

Foruden natur- og dyreoplevelser, der for mange vil være "once in a lifetime", byder den 18 dage lange rejse også på bl.a. trekking på vulkaner samt vilde adventure-oplevelser - og til en noget lavere pris, end hvis man skulle på samme rejse alene.


Rejselederen, Kamilla Hougaard har tidligere arbejdet som dyrepasser rundt om i verden i 10 år, hvor hun har passet Galapagos skildpadder i London Zoo, arbejdet i Randers Regnskov som dyrepasser, besøgt alle dele at Amazonas og rejst i alle områder af denne rejse. Læs mere om rejsen her.

Læs hele pressemeddelelsen her

Gratis rejseforedrag

- Kom ind og få inspiration til din rejse
Trek til toppen af Kilimanjaro med dansk rejseleder
18. december kl. 18 i Aalborg

Webinar: Svøm med hvaler i Sri Lanka med dansk rejseleder
8. januar kl. 18.30

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder
9. januar kl. 18 i Aarhus

Tanzania: Trek til topppen af Kilimanjaro med Lothar Friis
16. januar kl. 18 i København

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder
19. februar kl. 18 i Herning

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | KøbenhavnSe alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her