Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er du dyre- og naturinteresseret?

- Så vil du elske Costa Rica!
Costa Rica er indbegrebet af en drømmedestination for naturelskere. Dyrelivet er et af de mest varierede i verden, og afstandende er små, så du på få timer kan komme fra smukke strande til dyb tågeregnskov. Og så er landet oplagt til kør-selv ferie, hvor du selv kan bestemme tempoet på rejsen - og børnene vil elske Costa Ricas mange spændende dyr! Rejser du uden børn, kan du også prøve nogle af Costa Ricas mange fede adventureoplevelser - med andre ord: der er noget for alle i Costa Rica!

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter her

Det bedste af Costa Rica

- 16 dage fra kr. 21.995 pr. person v. 2 pers. Du flyver med KLM
Glæd dig til en naturoplevelse af de helt store: Besøg Tortuguero Nationalpark, Arenal vulkanen og Monteverdes tågeregnskov og oplev Costa Ricas unikke dyreliv. Rejsen afsluttes med en skøn badeferie iblandt eksotiske strande ved den frodige Nationalpark Manuel Antonio.

Lige nu sparer du 1000 kr. pr. voksen på denne rejse, så den koster fra 21.995 kr. pr. person. Rabatten er gældende ved køb af rejsen mellem den 20. og 30. november 2018.

Se mere og få tilbud her

På eventyr i Cubas øhav

- 12 dage fra kr. 18.395 kr. pr. person v. 2 pers.
Nyd Caribiens sol og den skønne gæstfrihed mens du cruiser på en lækker katamaran blandt de uberørte cubanske øer omkring Cayo Largo. Din kaptajn finder hver dag det perfekte sted at udforske med snorkelmaske, og de skønneste strande, hvor du kan solbade og slappe af. Fang selv din aftensmad eller sejl en tur i kajak i det krystalklare vand.

Læs mere om rejsen her

Rejseinterview med Jonas fra Jysk Rejsebureau:

- Mine bedste oplevelser i Costa Rica
Jonas har arbejdet hos Jysk Rejsebureau i 11 år, først som rejsekonsulent og nu som Product Manager, blandt andet for Costa Rica. Han har dermed indgående kendskab til Costa Rica, som han er vild med og snart skal besøge igen, denne gang med sin familie. Vi har stillet Jonas 4 spørgsmål om det lille mellemamerikanske land.

Læs interviewet med Jonas her

Nyhed: Ecuador, Amazonas og Galapagos med dansk rejseleder

- 18 dage for 33.995 kr. pr. person, bestemte rejsedatoer
Tag med Jysk Rejsebureau på en aktiv rejse til Ecuador, Amazonas og Galapagos. Ecuador er et paradis for dyre-, natur-, historie- og adrenalinelskere - Faktisk for alle! Med stolthed præsenterer det lille land de majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle, for slet ikke at tale om de eventyrlige Galapagos-øer.

På denne grupperejse med dansk rejseleder besøger vi alle disse områder.

Se mere og få tilbud her

Gratis rejseforedrag

- Kom ind og få inspiration til din rejse
Nepal
29. november kl. 18 i Aalborg

Indonesien og Bali
4. december kl. 18 i Herning

Thailand
4. december kl. 18 i Aarhus

Peru og Bolivia
8. januar kl. 18 i København

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her