Se nyhedsbrevet i en browser
 

Oplev eventyrlige Asien!

- Østens mystik og masser af eventyr
Bombardér dine sanser med indtryk på en af Asiens mange tillokkende destinationer. Hvad enten du er til aktiv rejse, afslapning eller kultur, er der masser af spændende muligheder. I dette nyhedsbrev viser vi nogle af vores mange indbydende rejseforslag til Asien!

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter her

Klassisk Indien - med kant

- 14 dage fra kr. 8.495 pr. person v. 2 pers. Du flyver med Lufthansa
På denne klassiske tur til Indien kommer du under overfladen på den travle storby Delhi og oplever den farverige ørkenstat Rajasthan med spændende forter og paladser - og selvfølgelig Taj Mahal. Oplev larmende, farverige og eventyrlige Indien!

Se mere og få tilbud her

Trek i Banaue, øhop og afslut med surf på egen hånd

-18 dage fra kr. 17.495 kr. pr. person v. 2 pers.
Kultur, vandring og eventyrlige oplevelser i Filippinerne - Spændende trekking blandt risterrasser og ifugao-folket i Banaue, kombineret med smukke øhop-oplevelser ved Busuanga og Coron Islands. Herfra flyver du tilbage til Manila og rejser videre til den afslappede surfer-by Baler i det nordøstelige Filippinerne.

Læs mere om rejsen her

På eventyr i Sydkorea og Japan

- 19 dage fra kr. 15.895 pr. person v. 2 pers.
Denne rundrejse kombinerer det bedste af Sydkorea og Japan. Oplev moderne storbyer, ældgamle traditioner, fantastiske landskaber og smukke templer. Kom ind under huden på to af Asiens kulturelle perler, Sydkorea og Japan, på denne spændende 19 dages rundrejse!

Se mere og få tilbud her

Sydhavnsmor i Malaysia med familien

- Læs om May og familiens første rejse udenfor Europa
Reklame | Bloggeren May a.k.a Sydhavnsmor, der blogger om alt fra bolig og livsstil til skønhed og rejser, har her i efteråret haft sin mand og børn med på rejse udenfor Europa for første gang! Rejsen var en spændende 3 ugers rundrejse i Malaysia og var en stor oplevelse for May og familien. Jysk Rejsebureau havde sammensat rejsen, og du kan læse om deres oplevelser og alle tankerne om at skulle afsted til et eksotisk rejsemål som familie på Sydhavsmors blog.

Se alle vores rejseforslag til Malaysia her

På eventyr fra Beijing til Hong Kong

- 23 dage fra kr. 12.495 kr. pr. person v. 2 pers.
Tag med på denne ultimative togrejse igennem Kina fra Beijing til Hong Kong. Vi har sørget for rammerne på rejsen og givet dig masser af frihed til at udforske landet på egen hånd. Du kommer til nogle af Kinas mest unikke oplevelser, som f.eks. Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By i Beijing, de hyggelige gader i Pingyao, Terracotta krigerne i Xian, Pandaer i Chengdu, ris-terrasser og den smukke natur i Yangshou samt den super moderne metropol Hong Kong.

Se mere og få tilbud her

Bali og Gili Air for familien

- 16 dage fra kr. 11.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 9.995
Oplev spændende og eksotiske Bali og den indbydende bounty-ø, Gili Air. På denne rejse kan du glæde dig til at opleve Balis smukke kultur, natur og strande. Turen tager dig videre til Gili Air som er kendt for sine flotte strande, azurblåt vand og enestående koralrev. Rejsen giver dig mulighed for at opleve Indonesien i dit eget tempo, i dejlige og naturskønne omgivelser.

Se mere og få tilbud her

Flere danskere foretrækker aktiv ferie

- Pressemeddelelse
Et stigende antal danskere vælger fysisk aktivitet i flot natur frem for dovne dasedage ved poolen, når de holder ferie, og de rejser gerne som en del af en gruppe.
Det erfarer Jysk Rejsebureau, der det seneste år har mere end fordoblet deres salg af aktive rejser med dansk rejseleder. Foruden det sociale sammenhold er det bl.a. guidens erfaring og den økonomiske gevinst, der får dem til at vælge grupperejseformen. Og det er især de ikoniske bjergvandringer, der hitter.

Læs hele pressemeddelelsen her

Gratis rejseforedrag

- Kom ind og få inspiration til din rejse
Indonesien
12. november kl. 18 i Aalborg

På rundrejse i Sydamerika
12. november kl. 18 i Herning

Nepal og Bhutan
15. november kl. 18 i København

For unge: Backpacking i Sydøstasien
21. november kl. 18 i Aarhus

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her