Se nyhedsbrevet i en browser
 

Rigtig glædelig jul fra Jysk Rejsebureau

- Nyd julefreden og drøm dig mod varmere himmelstrøg
Når julefreden har sænket sig, har du måske tid til at smække benene op og begynde at se nærmere på, hvor påske- eller sommerrejsen skal gå hen i 2019.

Det er slet ikke en dum idé at være ude i god tid, når sommerferien skal planlægges - især skal det til at være nu, hvis du gerne vil rejse til USA til sommer. Du kan læse mere om rejser til USA i dette nyhedsbrev.

Hvis du drømmer om at rejse allerede i påskeferien, har vi masser af gode bud på, hvor rejsen kan gå hen! Læs mere om nogle af mulighederne i dette nyhedsbrev, eller ring på 70201915 og få en snak med en af vores dygtige rejsekonsulenter.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Og husk at vi også har åbent mellem jul og nytår:-)

Book et rejsemøde og få hjælp til din rejse

Har du styr på påskeferien?

- Vi har masser af gode idéer til, hvor rejsen kan gå hen!
Kunne du tænke dig at udnytte påskens mange fridage og smutte en tur til en lækker destination? I påsken er der masser af muligheder, da vejret historisk set er godt på rigtig mange destinationer i april. Ring til os og fortæl hvad du gerne vil opleve, så laver vi en rejse, der passer til dig og til sæsonen.

I Asien er der fint vejr i påsken på de fleste destinationer. Din rejsekonsulent kan rådgive dig grundigt om sæsonerne og hjælpe dig med at tilrette den rejse, du drømmer om. Der er naturligvis også masser af andre muligheder, hvis det er en anden verdensdel, du har lyst til at opleve!

Læs om Asiens spændende destinationer her

Sommerferie i USA?

- Vi hjælper dig til den ultimative rejse!
USA er en af vores allerstørste destinationer - og hele det kæmpestore og alsidige land er perfekt at besøge i sommerperioden. Uanset om du er til uforglemmelige naturoplevelser i de store nationalparker, smukke strande og vilde vulkaner på Hawaii, storbyferie eller frihed på hjul, så kan vi hjælpe dig med at sammensætte din drømmerejse!

Se alle vores fede USA-rejseforslag her

Rabat på camperleje i USA

- Køb inden 31. december og spar op til 15%
Planlægger du et roadtrip i USA i autocamper, kan du lige nu spare op til 15% på camperlejen, når du køber inden den 31. december 2018 og du samtidig booker din flyrejse gennem Jysk Rejsebureau.

Når du rejser i autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en lang dag på landevejen. En autocamper er en komfortabel rejseform for familier og små grupper, der rejser sammen.

Læs mere og få tilbud her

Gratis rejseforedrag

- Kom ind og få inspiration til din rejse
KØBENHAVN: 9. januar kl. 18
Australien og Stillehavet

AALBORG: 10. januar kl. 18
Thailand

AARHUS: 15. januar kl. 18
Vietnam

HERNING: 15. januar kl. 18
Canada Vest

WEBINAR: 15. januar kl. 17:30
Thailand


Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her