Se nyhedsbrevet i en browser
 

Mærk verden for under 10.000 kr.

- USA, Sri Lanka, Kina, Japan og Thailand
I dette nyhedsbrev giver vi dig en række forslag til rejser, der alle koster under 10.000 kr. Finder du ikke lige det du søger, så ring til os, der er masser af andre muligheder rundt omkring i verden. Og det behøver ikke være dyrt!

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter her

Yellowstone, Black Hills & Rockies i autocamper

- 16 dage fra kr. 9.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 4.995
Dette rejseforslag er for dig, som gerne vil opleve nogle af USA's mest spektakulære nationalparker på egen hånd. Efter en dag i Denver kan du afhente din autocamper, og sætte kursen som det passer dig de næste 13 dage. Fra Denver kan du tage sydover mod de smukke nationalparker i Utah eller nordpå mod imponerende Yellowstone og historiske Mount Rushmore.

Se mere og få tilbud her

Sri Lanka: Familieferie i egen villa

- 12 dage fra kr. 9.995 pr. person v. 10 pers., børnepris fra kr. 8.995
Saml familien og tag afsted til Sri Lanka på afslappende ferie i egen villa. Her er sørget for det meste, så I kan nyde hinandens selskab, bade i poolen, nyde haven eller tage på tur i området. Garden House er en smuk restaureret gammel plantageejendom, som ligger i en skøn frodig have med stor swimmingpool og udsigt over grønne marker. Stemningen ved villaen er præget af afslappet luksus, og du kan nyde at blive forkælet af villaens personale, når du vender hjem fra en af dagens udflugter.

Se mere og få tilbud her

Kina: Beijing med kant

- 8 dage fra kr. 7.995 pr. person v. 2 pers.
På denne korte og indholdsrige rejse skal du bl.a. se mange af Beijings og omegns unikke, historiske seværdigheder fra en cykelsadel. At opleve byen på cykel og møde den kinesiske befolkning i øjenhøjde er en oplevelse i særklasse. Men en ting er at cykle i byen, en anden er at opleve rolige landsbyer og flot natur på tæt hold. På denne tur har du mulighed for begge dele, da du kan vælge, om du vil have to dage med trekking på Den Kinesiske Mur, eller om du vil cykle den ene dag.

Se mere og få tilbud her

Japan: Roadtrip fra Tokyo til Osaka

- 15 dage fra kr. 7.995 pr. person v. 2 pers.
Tag på roadtrip fra Tokyo til Osaka. Efter to overnatninger i Tokyo kan du sætte kursen, som det passer dig de næste 12 dage. Mellem Tokyo og Osaka findes der et væld af fantastiske oplevelser som fx kulturhovedstaden Kyoto, trekking på Mount Fuji, mærkværdige sne-aber, den grufulde historie ved Hiroshima og den fantastiske madkultur i Osaka.

Se mere og få tilbud her

Thailand: Familieferie i egen villa ved Pranburi

- 13 dage fra kr. 8.995 kr. pr. person v. 6 voksne og 4 børn
Hold ferie i Thailand og oplev gyldne templer, dagligdagen på Bangkoks floder, Pranburis uturistede sandstrande og nationalparken Sam Roi Yots endeløse landskab med de smukkeste klippeformationer. Området ved Pranburi indbyder til afslapning og strandliv, gå- og cykelture langs stranden og ture ind i Sam Roi Yot nationalparkens grønne landskab.

Se mere og få tilbud her

Sidsel & Lasse på roadtrip i USA

- Læs med på deres blog
Reklame | Måske kender du bloggerparret Sidsel & Lasse fra Aarhus? De har netop været med Jysk Rejsebureau på roadtrip i USA med camper. Sidsels forældre var også med på rejsen rundt i de smukke nationalparker i vest USA, hvor der er oplevelser for alle aldre.

På Sidsel & Lasses blog kan du læse en masse om rejsen, hvordan det er at bo i autocamper, og de spændende og smukke steder, man kan opleve på roadtrip i vest USA.

Læs om Sidsel & Lasses tur her

Gratis rejseforedrag

- Kom ind og få inspiration til din rejse
Myanmar
5. november kl. 18 i København

Sydafrika og dykning i Mozambique
6. november kl. 18 i Aarhus

På rundrejse i Sydamerika
12. november kl. 18 i Herning

Indonesien
12. november kl. 18 i Aalborg

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her