Se nyhedsbrevet i en browser
 

Lad os arrangere firma- eller studierejsen

- Tryghed på rejsen og skræddersyet indhold
Hos Jysk Rejsebureau har vi arrangeret grupperejser for skoler, virksomheder og foreninger gennem mere end 30 år. Vores dygtige rejsekonsulenter har styr på alt fra transport til kultur-, action- eller teambuildingoplevelser samt relevante virksomhedsbesøg og mødefaciliteter. Giv os et kald og fortæl om jeres ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et fedt program til jer og står for alt det praktiske. Så kan I nemlig blot slappe af og nyde rejsen!

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter her

Studietur til Istanbul

- 6 dage fra kr. 2.225 pr. pers. v. 10 pers. Du flyver med Turkish Airlines
Istanbul ligger midt i Bosporusstrædet, hvor to kontinenter mødes, og er et fascinerende mix af moderne Europa og mellemøstlig charme. Mangfoldigheden er nøgleordet i denne pulserende storby med 14 millioner indbyggere. Oplev de mange imponerende bygningsværker, historiens vingesus og det hyggelige, lokale liv i Istanbul!

Se mere og få tilbud her

Mød Gunnar fra Grupperejseafdelingen

- Og få dagens tip til grupperejsen
Jeg har arbejdet med grupperejser de sidste 7, ud af mine 10 år her på Jysk Rejsebureau. Mit primære fokus er de oversøiske rejser, hvor jeg har et rigtig godt kendskab til mange af de store metropoler som New York, Beijing, Cape Town og Singapore, men også en helt masse mindre destinationer ude i verden. Grupperne jeg sender ud i verden er meget forskellige; det kan være efterskoler, gymnasier, højskoler, foreninger, men også firmaer der skal forkæle medarbejderne eller på konference.
Når den ikke lige står på storby, så har jeg en passion for at vandre i bjerge, de åbne vidder, opleve lande og steder på cykel eller i løb, samt at dykke ned i nye og anderledes madoplevelser.

Dagens tip:
Vidste du, at vi som oftest kan arrangere oplæg på de danske ambassader ude i verden, hvor man får et generelt indblik i landets kulturelle, økonomiske og politiske forhold? Eller at en god sydafrikansk pinotage-vin bare smager bedst, når den drikkes på en vingård i Stellenbosh?

Kontakt Gunnar og hans kolleger her

Kender du én, der kunne bruge 5.000 kr. til en grupperejse?

- Send tippet videre
I vores grupperejsenyhedsbrev får du ca. 4 gange om året information om gode tilbud og inspiration til studierejser samt firma-og forretningsrejser (min. 10 personer). Samtidig er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til en grupperejse med Jysk Rejsebureau.

Kender du én, som vores grupperejsenyhedsbrev er relevant for? Så giv tippet videre!

Send dette link videre

Firma- og forretningsrejse til Dublin - teambuildingtur

- 3 dage fra kr. 4.850 pr. person v. min. 20 pers.
Tag på firma-eller forretningrejse til Dublin med fokus på teambuilding. Konkurrér mod dine kolleger i Keltic Olympics, prøv at lave din egen Baileys, kom på rundtur på Guiness Storehouse og meget mere. Den ene dag ud af 3 er med fuldt oplevelsesprogram, så der er tid til sjove oplevelser ud over det faglige program. Og vi kan lave lignende rejser til alle tænkelige destinationer!

Læs mere og indhent tilbud her