Se nyhedsbrevet i en browser
 

Juli-tilbud: 10% rabat på alle campere

- Gælder ved booking i juli måned 2018
Går du med drømmen om at rejse rundt i Australien, New Zealand, Canada, USA eller Sydafrika i camper, så er det lige nu, du skal slå til!
Hele juli måned giver vi nemlig 10% rabat på din camperleje når du blot samtidig booker fly gennem Jysk Rejsebureau - og rabatten gælder, uanset om det skal være en lille backpackercamper eller den helt store luksusmodel. Du kan lade dig inspirere af vores rejseforslag ved at klikke på det land, du drømmer om at køre rundt i.

Roadtrip i camper er en rejseform, der tiltaler de fleste, da man her kommer helt tæt på naturen og har friheden til at rejse i sit eget tempo.

Ring til os og få en snak om hvor din camperferie skal gå hen. Du kan naturligvis rejse i den periode der passer dig, rejsen skal blot være booket og betalt inden 31. juli 2018.

Kontakt en af vores rejseeksperter her

Nyhed!

Nu kan du også køre camper i Sydafrika
Som noget nyt kan vi nu også tilbyde rundrejse i camper i Sydafrika. Det er endnu ikke et rejseforslag med camper på vores hjemmeside, men du kan sagtens lade dig inspirere af vores andre Sydafrika-forslag. Ring til en af vores Sydafrika-eksperter på 70201915 for at høre mere.

I videoen er Mette Marie og Anders på safari i Sydafrika med deres søn.

Tag med på safari her!

Vi er eksperter i rejser med camper

- Vi sammensætter din drømmerejse
Rejser med camper er frihed på hjul - du er tæt på naturen, og oplever det du vil. Og som du kan se på vores lille film sammensat af billeder fra egne rejser, rejser vi selv ud på campereventyr, så ofte vi kan!

Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i rejser med camper, hvad end det er i Australien, New Zealand, USA, Canada eller Sydafrika.
Ring til os, så sammensætter vi den camperrejse, du drømmer om!

Se vores private camper-billeder her

Gratis rejseforedrag

- Foredrag om campervenlige destinationer
New Zealand - Nord til Syd
24. juli kl. 18 i Aarhus

Australien
16. august kl. 19 i København

New Zealand
16. August kl. 19.30 i Aalborg

Vest Canada
21. august kl. 18 i Herning

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med SWISS
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med SWISS. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Hvad hedder SWISS’ nye langrute-flytype som sætter nye standarder indenfor passagerkomfort og underholdning samt udleder mindre CO2 per passager, sammenlignet med andre flytyper?
2. SWISS hører hjemme i Schweiz. Men hvilken by forbinder SWISS København med flere gange om dagen?
Hint: Det er her du nemt og hurtigt skifter fly når du skal med SWISS videre ud i verden.

Deltag i konkurrencen her