Se nyhedsbrevet i en browser
 

Skræddersyede firma- og studierejser fyldt med fede oplevelser

- Vi står for alt det praktiske, så I bare skal nyde turen!
Når I booker jeres studie- eller firmarejse hos Jysk Rejsebureau, får I hjælp af en af vores dygtige grupperejsekonsulenter, som kan sammensætte rejsen præcis som I gerne vil have den. Vi sørger for at det faglige indhold er i top, og at I får masser af spændende lokale oplevelser - og tilpasser rejsen til jeres budget. På jeres studie-eller firmarejse har I desuden trygheden i, at I er dækket af Pakkerejseloven, og at I altid kan kontakte os på vores nødtelefon udenfor almindelig åbningstid, hvis der skulle opstå behov for assistance på rejsen.

Ring til os på 70201915 og lad os sammensætte den perfekte grupperejse sammen med jer.

Få hjælp til at planlægge din rejse her

Teambuiling- eller julefrokosttur til Dublin - masser af sjove oplevelser med kollegerne!

-3 dage fra kr. 4.850 pr. person v. min. 20 pers.
Book en anderledes firmajulefrokost eller tag kollegerne med på en fed teambuildingtur til Dublin!

På denne 3-dages firmarejse har vi inkluderet et sjovt teambuildingsprogram med bl.a. Keltic Olympics (keltiske olympiske lege), hvor du kan konkurrere mod dine kolleger, fremtilling af Baileys, guidet tur på Guiness Storehouse og irsk aften med dinner&show på den berømte The Merry Ploughboy pub.

Læs mere og få tilbud her

Studietur til Budapest

- 5 dage fra kr. 1.498 pr. person v. 10 pers.
Tag på studierejse til Budapest og oplev alt det, denne skønne by har at byde på - de mange smukke og meget forskellige bygningsværker, Donaufloden, som løber midt imellem byens to dele, de mange smukke broer over floden, og de lækre kurbade. Derudover er byen billig at leve i, så I kan få ekstra meget ud af jeres studierejse.

Vi arrangerer studiebesøg af høj faglig kvalitet inden for så godt som alle erhverv i Budapest. Det er f.eks. muligt at tage på studiebesøg hos bilfabrikkerne Audi, Mercedes og Suzuki, hos Korda Film Studios, atomkraftværket i Paks, en økologisk farm eller en institution inden for sundhedsvæsenet, f.eks. et plejehjem eller en social- og sundhedsskole.

Ring til os på 70201915, og lad os sammensætte den perfekte studietur til jer!

Læs mere og få tilbud her

Studietur til New York

- 6 dage fra kr. 4.550 pr. person v. min. 10 pers.
Tag på studierejse til the Big Apple og kombinér studierelevante besøg og aktiviteter med kultur- og kunstoplevelser i særklasse!

New York er kendt som byen der aldrig sover, og som Frank Sinatra synger, får man lyst til at være en del af den, når man træder ind i ”The Big Apple”. Med dens mere end 8 millioner indbyggere fordelt på godt 800 km², er New York én af USAs mest befolkningstætte storbyer. New York er delt op i 5 bydele - The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - hver med deres karakteristiske atmosfære og særpræg.

Vi kan naturligvis også lave spændende firma- og forretningsrejser til New York - ring til os og hør mere på 70201915.

Læs mere og få tilbud her

Kender du én, der kunne bruge 5.000 kr. til en grupperejse?

I vores grupperejsenyhedsbrev får du ca. 4 gange om året information om gode tilbud og inspiration til studierejser samt firma-og forretningsrejser (min. 10 personer).

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du samtidig automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til en grupperejse med Jysk Rejsebureau.

Kender du én, som vores grupperejsenyhedsbrev er relevant for? så giv tippet videre!

Send dette link videre

Få skræddersyet grupperejsen

- vi planlægger rejsen fra A-Z
Skal du rejse med familien, kollegerne eller studiet? Og er I mere end 10 personer der rejser sammen? Så hjælper vi jer med at sammensætte en rejse præcis efter jeres behov, ønsker og budget. Vi kan sørge for overnatninger, transfers, dagsture eller længere ture, både med og uden guide samt sightseeing og entrébilletter til f.eks. Broadway shows, stadion, museer - og meget meget mere.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt vores gruppeafdeling.

Kontakt os