Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er New Zealand på din bucket list?

- Vi hjælper dig med at sammensætte den rejse, du drømmer om!
New Zealand har en helt fantastisk natur og spændende kultur, der indbyder til aktive eventyr for både backpackere, par og familier. Uanset om du vil opleve New Zealand i autocamper eller med buspas, om du vil udfordre dig selv med bungy jump, gletsjertrekking og river rafting eller "bare" vandre i naturen, er New Zealand den perfekte destination! Vi viser dig nogle af vores fedeste New Zealand rejseforslag her.

Book et møde med en New Zealand-ekspert her

NYHED: Med tog gennem New Zealand

- 17 dage fra kr. 18.595 pr. person
På denne rejse rundt i New Zealand hopper du ombord på tre af landets helt store togruter, samtidig med at du undervejs får nogle af de største oplevelser som New Zealand kan byde på. Slap af i dit togsæde mens du nyder den smukke New Zealandske natur. Du kommer til at opleve vulkaner, gletsjere, storbyer, bjerge, kystlinje og meget, meget mere!

Læs om om rejsen her

Familietur i New Zealand

- 30 dage fra kr. 18.595 pr. pers., børnepris fra kr. 7.895
Det mest fantastiske ved New Zealand er den alsidige natur. Du kan opleve høje, sneklædte bjerge, imponerende fjorde, lækre sandstrande, spruttende gejsere og enorme vulkaner - alt sammen inden for en overskuelig køreafstand. Landet byder på oplevelser for folk i alle aldre, så New Zealand er den perfekte destination for et roadtrip med familien!

Læs mere om rejsen her

New Zealand og Fransk Polynesien

- 28 dage fra kr. 18.895 pr. person
Tag på roadtrip i New Zealand i minicamper, og afslut rejsen med ren afslapning på den smukke Fransk Polynesiske ø, Moorea. Du kører fra Auckland på Nordøen til Christchurch på Sydøen, og kan i dit eget tempo suge New Zealands mange indtryk til dig. Moorea er en magisk vulkanø i Fransk Polynesien, omgivet af koralrev. Øens indre er frodig med dybe dale dækket af ananasplantager, og langs kysten finder du både hvide og sorte sandstrande. Her kan du snorkle, dykke, sejle i kajak og nyde livet på de fantastiske strande.

Læs mere om rejsen her

Kom til gratis events i august og september

- Om Thailand, Australien, New Zealand og USA!
Vi inviterer til gratis eventaftener om både Thailand, Australien, New Zealand og USA i vores butikker i august og september med masser af god stemning og rejseinspiration. Der er spændende foredrag, mulighed for snak med rejseeksperter og lidt godt til ganen. Pladsantallet er begrænset, så skynd dig at tilmelde dig nu - først til mølle!

Se datoer og byer - og tilmeld dig - her!

Se Peter fra Jysk Rejsebureau fortælle om vores events her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!


KØBENHAVN: 14. august kl. 18 - Sådan skal du opleve Asien!

AALBORG: 14. august kl. 18 - Thailand - EVENT

KOLDING: 14. august kl. 18 - Thailand

WEBINAR: 27. august kl. 17:30 - Ecuador og Galapagos med dansk rejseleder

HERNING: 28. august kl. 18 - Filippinerne

AARHUS: 29. august kl. 19.00 - New Zealand - Nord til Syd - EVENT

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med SWISS
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med SWISS. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Hvad hedder SWISS’ nye langrute-flytype som sætter nye standarder indenfor passagerkomfort og underholdning samt udleder mindre CO2 per passager, sammenlignet med andre flytyper?

2. SWISS hører hjemme i Schweiz. Men hvilken by forbinder SWISS København med flere gange om dagen?
Hint: Det er her du nemt og hurtigt skifter fly når du skal med SWISS videre ud i verden.

Deltag i konkurrencen her