Se nyhedsbrevet i en browser
 

Sådan sikrer du dig den bedste studierejse✈️🚌🚊!

- Vi giver dig vores 3 bedste tips til studierejsen!
Studieturen er et af årets højdepunkter for de studerende. Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i at lave fede studierejser med masser af fagligt indhold, og spændende lokale oplevelser. Vi skræddersyer, i samarbejde med dig, den optimale rejse for netop jer.

Her får du vores 3 bedste tips til den optimale studierejse👇

1: Book i god tid! Når I skal mange afsted, kan der være begrænsede pladser på fly, bus og hoteller. Så jo tidligere, du ringer til os, jo flere muligheder er der.

2: Overvej, hvad I gerne vil opleve på rejsen - vi kan hjælpe med alt fra virksomhedsbesøg til actionaktiviteter, guidede byvandringer og koncertbilletter.

3: Lad et professionelt rejsebureau stå for hele rejsen - Hos Jysk Rejsebureau har vi mere end 30 års erfaring med studierejser, og vi sidder klar til at hjælpe med at lave den fedeste studierejse, uanset hvad I drømmer om.

Se vores spændende studierejseforslag her

Tag godt imod Steffen - vores "nye" rejsekonsulent i Gruppeafdelingen

- Og få dagens tip til grupperejsen
Jeg har arbejdet i grupperejseafdelingen hos Jysk Rejsebureau siden 1. august i år - men har været i rejsebranchen i mange år. Med undtagelse af en kort afstikker i et par år, har jeg været i rejsebranchen siden sommeren 2001. Det har i sig selv været lidt af en rejse, hvor jeg har været vidt omkring, både som glad guide på solrige feriesteder i Sydeuropa og som charterrejsesælger. Sidenhen har jeg arbejdet som rejsekonsulent i sammenlagt 9 år, først med fokus på Europa, og siden skræddersyede oversøiske rejser samt backpackerrejser til unge.

Det giver en bred erfaring til nu at arrangere grupperejser til alle segmenter, da jeg dækker det meste af verden med vidt forskellige destinationer og flere måder at rejse rundt på.

Dagens tip til studierejsen fra Steffen:
Ønsker man at komme bedst og billigst afsted på rejse som en større gruppe, er det altid en god ide at være ude i god tid. Det giver nemlig det største udvalg af overnatninger og fly – og så er det billigere jo tidligere I er klar til at booke😊.

Kontakt Steffen og hans kolleger i gruppeafdelingen her

Er det tid til at booke næste studierejse?

- Se hvad vi kan gøre for jer!
Skal I se nærmere på Roms arkitektur og historie, Beijings imponerende bygningsværker eller Delhis fascinerende og anderledes kultur. Så er Jysk Rejsebureau klar til at arrangere jeres studietur!

🌍 Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi studieture til masser af europæiske og oversøiske storbyer helt efter jeres ønsker og behov. Vi laver f.eks. studieture til New York, Delhi, Rom, Beijing, London og Budapest - men også mange andre destinationer.

🌍 Med vores samarbejdspartnere verden over kan vi lave et komplet program, som sikrer, at det faglige indhold på studieturen er i top: Virksomhedsbesøg, skolebesøg, museumsbesøg og meget mere - Vi sørger for alt.

🌍 Vores favorable prisaftaler med flyselskaber og samarbejdspartnere, gør at vi kan tilbyde den pris og kvalitet, der passer til jeres budget. Ønsker I f.eks. privat bus med egen chauffør, guide eller andet, sørger vi naturligvis for det.

🌍 Vi er fleksible - også når studieturen er bestilt. Vi er med jer både før, under og efter rejsen. I kan altid kontakte os under studierejsen på vores nødtelefon, uden for almindelig åbningstid.

Skal I på studietur? Så send os en rejseforespørgsel!

Kender du én, der kunne bruge 5.000 kr. til en grupperejse?

I vores grupperejsenyhedsbrev får du ca. 4 gange om året information om gode tilbud og inspiration til studierejser samt firma-og forretningsrejser (min. 10 personer). Samtidig er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til en grupperejse med Jysk Rejsebureau.

Kender du én, som vores grupperejsenyhedsbrev er relevant for? så giv tippet videre!

Send dette link videre

Er I en stor familiegruppe, der vil rejse sammen?

- Så lad os skræddersy jeres drømmerejse!
Hvis I er en stor familie på mere end 10 voksne plus børn, der gerne vil ud på rejse sammen, så lad Jysk Rejsebureaus gruppeafdeling hjælpe jer. Måske vil I hellere samle familien på en spændende rejse end holde en traditionel sølvbryllupsfest?

Ring til os på 70 20 19 15 og hør mere eller send os en rejseforespørgsel.

Læs mere om private grupperejser