Se nyhedsbrevet i en browser
 

Besøg os på 2 af vinterens inspirerende rejsemesser

- Ferie for Alle i Herning og Aktiv Ferie i København
Uanset om du er til afslapning krydret med lokale oplevelser eller til benhård trekking på legendariske ruter, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din næste rejse. Skyd dit rejseår i gang med et besøg på en af de to spændende rejsemesser, vi deltager i her i vinter, og lad os inspirere dig til den fedeste rejse nogensinde!

Kommer du ikke lige på messe, kan du altid ringe til os på 70201915 eller booke et gratis rejsemøde med en rejsekonsulent og få hjælp til din rejse.

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter

Gratis rejseforedrag på Ferie for Alle i Herning 22.-24. februar

- Kom og hør et af vores 7 spændende foredrag
Drømmer du om at rejse til Vest USA, Florida, Ecuador & Galapagos, Filippinerne, Sydafrika eller Fransk Polynesien? Kom og hør med i weekenden når Betina, Dennis & Mathias fortæller om nogle af deres yndlingsdestinationer!

Hvert foredrag varer omkring 30-45 min. inkl. lidt tid til spørgsmål og rejsesnak. Når du først er på messen, er det gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Der er plads til ca. 75 personer til hvert foredrag. Først til mølle!

PS: Der er stadig nogle få rabatbilletter til rådighed. Køb din billet her og brug koden GFFA-kcxq for at få din billet til kun 50 kr., normalprisen er 100 kr.

Se foredragsprogrammet her

Aktiv Ferie-messe i København 9.-10. marts

- Kom og hør om vores mest fantastiske og udfordrende vandreoplevelser
Hvis du er til vandring og aktive rejser, vil Aktiv Ferie-messen i København den 9.-10. marts være lige noget for dig! På messen vil vi fokusere på vores aktive rejser med dansk rejseleder til f.eks. Kilimajaro med Lothar Friis som rejseleder, eller trekking til Everest Base Camp og mange andre legendariske vandreoplevelser. Kom hen på stand 33 og mød vores erfarne rejseeksperter, som selv har gået de legendariske treks!

Læs mere om messen her

Reklame // Læs Sofie Lindes rejseberetning fra Florida

For the Newlywed, nearly dead - og os, der elsker palmer, godt vejr og ro!
Sofie Linde har været på den første længere rejse med sin lille familie - en rejse som Jysk Rejsebureau har sammensat. Læs Sofies rejseberetning om hvordan hun har oplevet at rejse i Florida sammen med sin mand, Joakim, og deres lille datter, Trine på 10 måneder - og få en masse gode tips til at rejse i Florida med små børn.

Læs Sofie Lindes rejseberetning fra skønne Florida her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

HERNING: 20. februar kl. 18 - Filippinerne

KOLDING: 21. februar kl. 18 - Backpacker Adventure, grupperejser for unge

WEBINAR: 27. februar kl. 17.30 - Ø-hop i Stillehavet

AARHUS: 4. marts kl. 18 - Roadtrip i Vest USA

AALBORG: 4. marts kl. 18 - Bali og Gili

KØBENHAVN: 6. marts kl. 18 - Australien og Stillehavet

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen her