Se nyhedsbrevet i en browser
 

NYHED på jr.dk: Vidunderlige Seychellerne!

- Nyd livet på nogle af verdens smukkeste strande!
Prøv lige at lukke øjnene engang, og forestil dig så den mest perfekte, kridhvide sandstrand med azurblåt hav og et frodigt, kuperet landskab bag dig. Sådan er Seychellerne! Lækkert, ikke?

På de smukke paradisøer kan du i fred og ro nyde nogle af verdens bedste og smukkeste badestrande. Og for de aktive er der enestående muligheder for dykning, vandring og vandsport!

PS: Vidste du, at der findes over 15 gratis vandreruter af forskellig sværhedsgrad på Seychellerne? Og at vi tilbyder dig en gratis bog med beskrivelse af ruterne, når du køber din rejse til Seychellerne hos os?

Bliv inspireret til din Seychellerne-rejse her!

Dubai og øhop på Seychellerne

- 12 dage fra kr. 21.995 pr. person v 2 pers. Du flyver med Emirates.
Den perfekte kombination af pulserende storbyferie og bountystrande. Efter et par dage med storbyoplevelser i Dubai er det tid til afslapning i nogle af verdens smukkeste omgivelser på to af de større øer i Seychellerne - Mahe og Praslin. På rejsen er der også inkluderet en kombineret sejl- og vandretur!

Læs mere om kombinationsrejsen her!

Seychellerne er meget mere end luksusresorts!

- Vidste du dét her om Seychellerne?
For mange danskere er Seychellerne ud for Afrika kendt som et luksusrejsemål – særligt til bryllupsrejser. Men den naturskønne øgruppe er meget mere end det, og derfor har vi lanceret Seychellerne som nyt rejsemål. Foruden bountystrande finder man bl.a. adskillige vandreruter, lokale landsbyer, gode snorkelsteder og smuk natur. Og bor man på guesthouses frem for luksusresorts, kan det sagtens gøres på et fornuftigt budget.

Læs vores pressemeddelelse om Seychellerne og få mere info her!

Book et gratis møde med en rejsekonsulent her!

Værs'go! Den perfekte julegaveidé til eventyrlystne i alle aldre!

- Glæd en du holder af med et gavekort til en eventyrlig rejse!
Kender du én, som drømmer om en spændende rejse? Så har vi den perfekte julegaveidé - nemlig et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau! Og som noget nyt behøver du ikke komme ind i en af vores 5 butikker for at købe rejsegavekort (selvom vi rigtig gerne vil se dig🤗!). Du kan nu købe gavekort direkte på vores hjemmeside, og selvfølgelig på et helt valgfrit beløb. Nemmere bliver det ikke!

Du kan købe dit gavekort her!

Bryllupsrejse til Kenya og Seychellerne

- 15 dage fra kr. 33.995 pr. person v. 2 pers.

Skal I giftes til sommer? Så tag på en unik bryllupsrejse med en kombination af telt på savannen, safari i en af de bedste nationalparker i Afrika - Masai Mara -og bountyferie på nogle af verdens smukkeste strande på Seychellerne. Dét er i vores verden den perfekte bryllupsrejse! (Og du må selvfølgelig gerne købe denne rejse selvom du ikke skal giftes😁)


Se mere her!

Aktiv ferie på Seychellerne

- 14 dage fra kr. 20.995 pr. person v. 2. pers.
Vi har lavet en tur til dig, der gerne vil rundt på flere forskellige øer, bo på bed & breakfasts og udforske de aktiviteter, Seychellerne også har at byde på. Vi har inkluderet nogle få aktiviteter, men også ladet det være op til dig selv at supplere med flere aktive oplevelser. Du kan f.eks. snorkle, surfe, tage en tur på SUP (stand up paddleboard) og hike på stierne i de smukke og frodige omgivelser.

Læs mere om rejsen her!

Bountyferie for hele familien

- 13 dage fra kr. 20.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 9.995

Seychellerne har alt det, I drømmer om, når I skal på familieferie - vidunderlige strande og turkisblåt vand, skønne vandreruter af forskellig længe og afslapning i de smukkeste omgivelser.

På denne rejse besøger I tre øer, og bor så I selv kan lave mad, hvis I har lyst til det.


Læs mere om familierejsen her!

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

WEBINAR: 26. november kl. 17:30 - Thailand

AARHUS: 27. november kl. 18 - Island

AALBORG: 28. november kl. 18 - Thailand

HERNING: 28. november kl. 18 - Roadtrip i Vest USA

KØBENHAVN: 8. januar kl. 18 - Indonesien og Bali

KOLDING: 9. januar kl. 18 - Vietnam

Og vi har mange andre spændende destinationer på foredragsprogrammet!

Se alle vores foredrag og webinarer her!

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM og partnere Air France og Delta Air Lines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her