Se nyhedsbrevet i en browser
 

Udnyt påskens fridage! Lækre påskerejser til en skarp pris🐣🐥

- Begrænset antal pladser - Først til mølle!
Tag forskud på sommeren med en skøn påskerejse til et eksotisk rejsemål! Vi har forhåndskøbt 20 pladser på 5 spændende destinationer, så vi kan tilbyde lækre pakkerejser til en rigtig god pris! Rejserne er først til mølle - så kig med her i nyhedsbrevet og giv os et kald på 70 20 19 15 eller send os en forespørgsel, hvis det er noget for dig!

PS - Vi kan selvfølgelig også skræddersy din påskerejse, uanset destination, men husk at være ude i god tid, da mange gerne vil udnytte påskens fridage.

Det lyder fantastisk - jeg vil gerne booke et gratis rejsemøde!

Påskerejse til Bali og Nusa Lembongan 2.-14. april 2020

- 13 dage fra kr. 13.995 pr. person v. 2 personer
Bali er skøn i foråret med sin frodige natur efter regntiden. Rejsen inkluderer lokal kultur, tropisk natur og flere dejlige strande på øen Nusa Lembongan. I Ubud på Bali kan du tage på vandreture blandt sirlige risterrasser, opleve den berømte balinesiske barongdans samt nyde godt af de spændende gallerier og det store udvalg af gode restauranter.

Undervejs bliver der også god tid til at slappe af og få det bedste ud af strandlivets glæder på øen Nusa Lembongan, og i den hyggelige strandby, Sanur, på Bali.

Det lyder vildt lækkert - lad mig læse mere om rejsen!

Påskerejse til Japan 3.-13. april 2020

- 11 dage fra kr. 16.995 pr. person v. 2 personer
Japan er fantastisk om foråret med blomstrende kirsebærtræer! Oplev de største highlights i Japan på denne påskerejse, som har alle overnatninger og transport inkluderet. Det giver dig masser af tid til at udforske byerne Osaka, Hiroshima, Kyoto og Tokyo, men du kan også tage på dagstur til f.eks. Miyajima Island og Mt. Fuji. Udover fly og overnatninger på hotel i Osaka, Hiroshima, Kyoto og Tokyo, har du også et 7 dages Japan Rail Pass inkluderet.

Det lyder fantastisk - jeg vil gerne læse mere om rejsen!

Påskerejse til Sri Lanka 4.-14. april 2020

- 11 dage fra kr. 13.495 pr. person v. 2 personer
Foråret er en skøn periode at besøge Sri Lanka, så derfor har vi sikret 20 pladser henover påsken med afgang d. 4 april. På rejsen kommer du på besøg i de bølgende grønne teplantager i højlandet, oplever det spændende og vilde dyreliv, og afslutter rejsen med afslapning på de kridhvide strande.

Det lyder spændende - lad mig læse mere om rejsen!

Påskerejse til New York 8.-14. april 2020

- 7 dage fra kr. 9.495 pr. person v. 2 personer
The Big Apple, som New York også kaldes, er nok USAs mest karakteristiske og ikoniske storby. Mens du bevæger dig rundt blandt de høje skyskrabere og charmerende historiske bygninger, vil du møde kulturer fra hele verden. Stemningen i byens mangfoldige kvarterer er fantastisk, og vi kan love dig, at du ikke kommer til at kede dig på din 7-dages påskerejse!

Det lyder fedt - dét vil jeg gerne læse mere om!

Påskerejse til Thailand 1.-12. april 2020

- 12 dage fra kr. 13.995 pr. person v. 2 personer
Vi har lavet en påskerejse til dig, der elsker strandlivet men som også gerne vil krydre ferien med oplevelser i Thailands jungle. Du starter med at besøge den smukke strand Railay Beach, hvor du kan komme ned i gear og nyde de skønne omgivelser. Turen går herefter til Thailands nok smukkeste nationalpark, Khao Sok, hvor du skal på heldagstur på den flotte sø, lave mad i junglen og slappe af langs floden. Rejsen fortsætter til en af de små sydthailandske bountyøer, Koh Ngai, inden turen går hjem til det dejlige danske forår.

Det lyder lækkert - lad mig læse mere om rejsen!

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

AALBORG: 8. oktober kl. 18 - Thailand med børn

HERNING: 10. oktober kl. 18 - Roadtrip i Vest USA

WEBINAR: 17. oktober kl. 18:00 - Kilimanjaro med dansk rejseleder

AARHUS: 21. oktober kl. 18 - Sri Lanka og Maldiverne

KØBENHAVN: 30. oktober kl. 18 - Indonesien og Bali

KOLDING: 5. november kl. 18 - Japan


Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og tilmeld dig her!

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM og partnere Air France og Delta Air Lines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her