Se nyhedsbrevet i en browser
 

Backpacking i dit sabbatår

- Vi giver dig den bedste start på rejsen
Planlægger du at tage et sabbatår inden du påbegynder en uddannelse? eller har du en søn eller datter, der gør? Vores erfarne rejsekonsulenter har selv backpacket rundt i hele verden og kan hjælpe med at vælge den rette rejseform med de oplevelser og destinationer, du drømmer om, så din sabbatårsrejse bliver den bedste oplevelse nogensinde!

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter eller ring på 70201915 og lad os skræddersy din rejse sammen - du finder os i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding og København!

Vi har også masser af gratis rejseforedrag og webinarer på programmet, så du bliver klædt godt på til rejsen - læs mere og tilmeld dig her i nyhedsbrevet.

Book et uforpligtende rejsemøde her

Backpacking på egen hånd

- Bliv klædt godt på til din sabbatårsrejse!
Overvejer du at rejse ud i den store verden i dit sabbatår, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an? Har du spørgsmål som ”Har jeg sparet nok sammen? Hvilke lande skal jeg besøge? Hvor meget skal planlægges hjemmefra, og hvad kan der planlægges undervejs?" – så vil vi rigtig gerne hjælpe dig videre og give inspiration til din drømmerejse!

Vi har lavet et gratis webinar, som kan give dig svar på dine mange spørgsmål - du kan tilmelde dig her!

Læs mere og tilmeld dig webinaret her

En billig billet jorden rundt

- 3-12 måneder fra kr. 9.495 pr. person
Rejs på egen hånd ud i verden! Besøg Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii og USA: Oplev kontrasterne i Sydøstasien, dyk blandt farverige fisk på Great Barrier Reef, surf "like a pro" på Hawaii og oplev den ultimative frihed på roadtrip i USA.

Se mere og få tilbud her

Den store adventure-jordomrejse

- 6-12 måneder fra kr. 16.495 pr. person
Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, New Zealand, Cook-øerne, USA, Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien: Har du lyst til at se, føle og smage på hele verden, så lad dig inspirere af denne jordomrejse, som tager dig til 5 forskellige kontinenter med et hav af fede oplevelser og adventure.

Se mere og få tilbud her

Backpacker Adventure: Grupperejser for unge

- Oplev verden sammen med andre unge
Backpacker Adventure er vores grupperejser for unge, hvor I er en gruppe rejseglade mennesker, der tager afsted sammen. Turene varer fra 24 dage til 3,5 måned, og kan sagtens kombineres med hinanden, hvis du har appetit på flere fantastiske oplevelser. På rejsen er der planlagte ture og aktiviteter hver gang I ankommer til et nyt land. Og samtidig har du friheden til at rejse på egen hånd noget af tiden, hvis du har lyst til det.

Se alle vores grupperejser for unge her

Reklame | Marie "Marieduved" på Backpacker Adventure

- Se Maries video fra Thailand
Marieduved, som du måske kender som blogger, fra Instagram eller Youtube, var i efteråret 2018 med på Thailandsdelen af en grupperejse for unge rundt i Asien. En oplevelse, hun var så vild med, at hun faktisk ikke ville hjem. Se videoen og hør Marie og de andre i gruppen fortælle om deres oplevelser.
Se også Maries blogindlæg om rejsen her.

Se videoen fra Maries Backpacker Adventure-rejse her

Grupperejse for unge: Maldiverne, Sri Lanka og Thailand

- 2 mdr. for kr. 24.995 pr. person v. 2 pers., bestemte afrejsedatoer
Har du også altid drømt om at besøge paradisstrandene på Maldiverne? På denne rejse tilbringer du og resten af gruppen den første uge på to små, uberørte ø-perler med smukke, hvide sandstrande, turkisblåt hav og snorkling og dykning i verdensklasse. Turen byder også på surfing, yoga og hvalsafari i Sri Lanka samt jungletrekking, lækre gadekøkkener og kulturoplevelser i Thailand.

PS. Hvis du er klar til at rejse med kort varsel, er der stadig få ledige pladser tilbage på vores afgange i marts og april - giv os et kald på 70201915.

Se mere og få tilbud her

Masser af gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig tips til dit livs fedeste rejse
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer om sabbatår, jordomrejser og grupperejser for unge. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din sabbatårsrejse, hvad enten du vil rejse alene, med en ven eller i en gruppe!

AALBORG: 29. januar kl. 18 New Zealand

KØBENHAVN: 30. januar kl. 18 Backpacker Adventure, Grupperejser for unge

HERNING: 21. februar kl. 18 - Backpacker Adventure - Grupperejser for unge

AARHUS: 26. februar kl. 18 - Backpacking i Sydøstasien

WEBINAR: 26. februar kl. 17.30 - Backpacking i dit sabbatår

KOLDING: 21. marts kl. 18 - Roadtrip i Vest USA

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen her