Se nyhedsbrevet i en browser
 

Aaaah - skønne Thailand🌴😍

- Drømmer du om påske- eller sommerferie i fantastiske omgivelser?
Thailand er fyldt med fantastiske oplevelser! Bountyøer med hvide palmestrande, frodig jungle med fantastisk dyreliv, snorkling med farverige fisk, guddommelig mad og pulserende Bangkok - og ikke mindst den venlige befolkning og landets spændende kultur. Vi hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse til Thailand, uanset hvornår du gerne vil rejse!

Ring på 70 20 19 15 og få en snak med en af vores dygtige Thailand-eksperter eller send en rejseforespørgsel til os.

PS - Hvis du drømmer om en rejse til Thailand i påsken eller sommerferien 2020, kan du her i nyhedsbrevet se nogle af de lækre rejseforslag, som passer perfekt til henholdsvis påskerejsen og sommerferierejsen.

Se alle vores spændende rejseforslag til Thailand her!

Med familien på eventyr i Thailand

- 15 dage fra kr. 12.995 pr. person v 2 pers., børnepris fra kr. 11.995
Vi har lavet et forslag til dig, der vil have familien med på eventyr i områder af Thailand, der endnu ikke er så besøgte af andre turister. I skal besøge Chiang Mai, køre jeres egen tuk tuk, bo i hytter i junglens trætoppe og slutte af på en lille ukendt ø med kridhvide sandstrande ikke langt fra Bangkok.

PS - Den lille ø hedder Koh Munnork, og den kan du læse mere om i afsnittet nedenfor. Her har Christian, der arbejder hos Jysk Rejsebureau i Aarhus, nemlig lige været med sin familie.

Læs mere om rejsen her!

Rejsebrev fra Christian og hans familie

- Koh Munnork er slow living i fantastiske omgivelser!
Christian, som arbejder hos Jysk Rejsebureau i Aarhus, er lige nu i Thailand med sin familie. Rejsen har blandt andet budt på nogle dejlige dage på den lille ukendte ø Koh Munnork - og han har netop sendt nogle lækre billeder og et rejsebrev om øen hjem til os. Man får da lyst til at rejse afsted lige med det samme!

Læs Christians rejsebrev fra Koh Munnork her og se hvor lækkert der er!

Påskerejse til Thailand 1.-12. april 2020

- 12 dage fra kr. 13.995 pr. person v. 2 personer
Vi har lavet en påskerejse til dig, der elsker strandlivet men som også gerne vil krydre ferien med oplevelser i Thailands jungle. Du starter med at besøge den smukke strand Railay Beach, hvor du kan komme ned i gear og nyde de skønne omgivelser. Turen går herefter til Thailands nok smukkeste nationalpark, Khao Sok, hvor du skal på heldagstur på den flotte sø, lave mad i junglen og slappe af langs floden. Rejsen fortsætter til en af de små sydthailandske bountyøer, Koh Ngai, inden turen går hjem til det danske forår.

Læs mere om påskerejsen her

Loy Krathong - Thaiernes smukke lysfestival

- Den 13. november 2019
Hvis du er så heldig at være i Thailand den 13. november i år, kan du opleve en ret spektakulær højtid, nemlig Loy Krathong. Loy Krathong er thaiernes lysfestival, der falder på dagen for fuldmåne på den 12. dag i månekalenderen.

Her bruges dagen på at lave kunstfærdigt udførte krathonger, som er flydende dekorationer med lys i, som om aftenen søsættes på floder, søer og i havet for at takke for regnen til risproduktionen, bede om held og lykke i det kommende år, og lægge stridigheder bag sig. Det er et flot syn, når hundredevis af krathonger sejler ud i mørket!

Læs mere om Thailands spændende festivaler her

Tre-generationersrejse i Thailand

- 13 dage fra kr. 18.995 pr. person v. 10 personer, børnepris fra kr. 10.995
Tag på en alsidig rundrejse i Thailand med hele familien og få masser af fantastiske oplevelser, som I kan dele! På denne rejse kommer I til at opleve Bangkoks sprudlende stemning, det autentiske Thailand med dagligdagen på Bangkoks floder, det afslappede liv ombord på en husbåd og det lokale liv på Khao Laem søen. Eventyret sluttes af med dejlig ø-ferie på den lille tropeø, Koh Kood.

Denne tur vil passe godt til en forlænget påskeferie!

Læs mere om rejsen her!

Ø-hop på Koh Samui og Koh Phangan

- 13 dage fra kr. 10.995 pr. person v. 2 pers.
Hvis du gerne vil holde sommerferie i Thailand, er dette rejseforslag helt perfekt! Vi har lavet en tur, der byder på afslapning på skønne hvide palmestrande og med mulighed for at supplere med en cykeltur på Koh Phangan. Du kan også se frem til et par dage i den fantastiske storby, Bangkok.

Læs mere om rejsen her!

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

AARHUS: 28. oktober kl. 18 - Indonesien og Bali

WEBINAR: 30. oktober kl. 17:30 - Thailand

KØBENHAVN: 30. oktober kl. 18 - Indonesien og Bali

KOLDING: 21. november kl. 18 - Thailand

AALBORG: 28. november kl. 18 - Thailand

HERNING: 3. december kl. 18 - Indonesien og Bali

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM og partnere Air France og Delta Air Lines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her