Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vil du have mange oplevelser for pengene?

- Så er Thailand, Vietnam og Sri Lanka noget for dig!
I Asien kan du få det hele - spændende kultur- og naturoplevelser, billedskønne strande og fantastisk mad. Samtidig kommer du rigtig langt for pengene - det kan da ikke være bedre, vel?

I dag sætter vi fokus på Thailand, Vietnam og Sri Lanka, der byder på fantastiske oplevelser for enhver smag! Vi viser dig nogle af vores yndlingsrejseforslag, og du kan booke et gratis rejsemøde med en af vores dygtige rejsekonsulenter.

Ja tak, jeg vil gerne booke et gratis rejsemøde!

Påskerejse til Thailand

- 12 dage fra kr. 13.995 pr. person v. 2 pers. Du flyver med Qatar Airways
Tag forskud på sommeren og tag til Thailand i påsken. Vi har sikret os 20 pladser henover påsken med afgang 1. april 2020. Du starter i smukke Krabi, fortsætter til junglen Khao Sok inden du slutter ferien på den dejlige trope-ø Koh Ngai. I turen er inkluderet en tur på søen i Khao Sok og et madlavningskursus i junglen. Rejsen har fast afgang den 1. april 2020 - først til mølle!

Det lyder lækkert - jeg vil gerne vide mere om rejsen!

Inspiration til dig: Se alle vores fede rejseforslag!

- For Thailand,Vietnam og Sri Lanka
Lad dig inspirere af alle de rejseforslag, vi har sammensat for både Thailand, Vietnam og Sri Lanka. Vi skræddersyer altid din rejse efter dine ønsker, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Se vores bud på de bedste oplevelser i de 3 lande her!

👉Rejser til Thailand🌴
👉Rejser til Vietnam🍜
👉Rejser til Sri Lanka🐬

Jeg vil gerne booke et møde med en rejsekonsulent

Vietnams højdepunkter og badeferie i Thailand

- 20 dage fra kr. 17.995 pr. person
Vi har lavet denne tur til dig, der gerne vil opleve de kulturelle og naturmæssige højdepunker i Vietnam og Thailands skønne badestrande! Bo på farmstay i det nordlige Vietnam, sejl kajak i Halong Bay, gå på opdagelse i charmerende Hanoi, få syet nyt tøj i Hoi An og meget, meget mere! Efter masser af kulturelle oplevelser i Vietnam, kan du nyde en velfortjent badeferie på den lille, rolige ø, Koh Kho Khao i Thailand.

Det lyder fantastisk - jeg vil gerne læse mere om rejsen!

Med familien i Sri Lanka

- 15 dage fra kr. 12.995 pr. pers., børnepris fra kr. 7.495
Oplev Sri Lankas skønne dyreliv, natur og kultur, og slut af med dejlig badeferie ved stranden i Mirissa! På denne rejse til Sri Lanka kommer I til at opleve nogle af landets absolutte højdepunkter - og rejsen er med sine dyreoplevelser og stranddage perfekt til børnefamilier!

Perfekt - den rejse vil jeg gerne vide mere om!

Sidste chance for plads: Glædesretreat i Thailand med Michelle Hviid

- 12 dage fra kr. 17.495 pr. person. Afrejse den 31. oktober 2019
Tag med Jysk Rejsebureau, Michelle Hviid og hendes personlige træner Marinela Djekic til Thailand på glædesretreat på øen Koh Kood med fokus på glæde og på kroppen.

Michelle og Marinela skriver selv følgende om opholdet: Vi er veninder. Vi griner meget. Vi har fat i kroppen. Vi har fat i hjernen. Vi har længe ønsket at lave et GLÆDESRETREAT. Et retreat hvor der, i stedet for at være fokus på det du ikke må, er fokus på alt det vigtige. Relationer, glæde, stærke kroppe. Nu har vi selv udviklet det vi synes er genialt. Et “GLÆDESRETREAT” i skønne omgivelser i Thailand!

OBS: Sidste chance for tilmelding er den 24. august 2019

Det er lige hvad jeg har brug for - jeg vil gerne vide mere om rejsen!

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

OBS: Nogle af foredragene nedenfor er eventaftener, hvor vi serverer lidt godt til ganen og masser af god rejsestemning - så kom og få en hyggelig aften i en af vores 5 butikker!

AARHUS: 5. september kl. 17.30 - EVENT: Øst USA

AALBORG: 5. september kl. 20 - USA EVENT: Florida

KØBENHAVN: 5. september kl. 18 - EVENT: USA

HERNING: 5. september kl. 18 - EVENT: USA - en rejse i kontrasternes land

KOLDING: 5. september kl. 18 - EVENT: USA

WEBINAR: 24. september kl. 17:30 - Thailand

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

Se alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med SWISS
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med SWISS. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Hvad hedder SWISS’ nye langrute-flytype som sætter nye standarder indenfor passagerkomfort og underholdning samt udleder mindre CO2 per passager, sammenlignet med andre flytyper?

2. SWISS hører hjemme i Schweiz. Men hvilken by forbinder SWISS København med flere gange om dagen?
Hint: Det er her du nemt og hurtigt skifter fly når du skal med SWISS videre ud i verden.

Deltag i konkurrencen her