Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er du også vild med aktive rejser?

- Se her hvad vi kan hjælpe dig med!
Vi elsker at sende dig ud og mærke verden - og vi elsker også selv aktive rejser! Derfor kan vi hjælpe dig med at få masser af store natur- og kulturoplevelser, uanset om du vil afsted med en af vores dygtige rejseledere eller på egen hånd!

I nyhedsbrevet her viser vi dig nogle af vores spændende aktive rejser - og du kan se vores nye video med tidligere jægersoldat Lothar Friis, som bl.a. skal være rejseleder på vores aktive rejse i New Zealand!

SE ALLE VORES AKTIVE REJSER MED DANSK REJSELEDER HER!

Med dansk rejseleder: Trekking på West Highland Way i Skotland

- 7 dage fra kr. 10.995 pr. person v. 2 pers.
Tag med på en aktiv grupperejse med dansk rejseleder til det skotske højland, hvor du skal trekke på West Highland Way og bestige Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis (1.344 m).

West Highland Way er en smuk vandrerute i hjertet af det skotske højland. Ruten blev grundlagt i 1980 af Lord Mansfield som en af de første officielle vandreruter i Skotland, og har siden budt tusinder af vandrere velkommen.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Aktiv Ferie-messen i København 14.-15. marts er flyttet til september

- Men vi vil stadig gerne inspirere dig til aktive rejser!
I henhold til myndighedernes anbefalinger om ikke at afholde arrangementer med mere end 1.000 deltagere, er Aktiv Ferie-messen desværre blevet flyttet til september.

Men det skal ikke forhindre dig i at høre om vores mange spændende aktive rejser med dansk rejseleder, eller om individuelle aktive rejser, som vi kan skræddersy præcis efter dine ønsker!

Kom ind til et gratis møde med en af vores erfarne rejsekonsulenter og hør om DIN aktive rejse!

PS: hvis du allerede har købt din billet til Aktiv Ferie messen, vil du blive kontaktet herom af arrangøren, Rejsemagasinet Vagabond.

BOOK ET MØDE MED EN REJSEKONSULENT HER!

Kilimanjaro med Lothar Friis og personlig udvikling

- 12 dage fra kr. 25.995 pr. person v. 2 pers.
Tag med den tidligere jægersoldat og nuværende coach, Lothar Friis, til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Målet er at komme til toppen som et team og delmålet er, at vi kommer hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, der gør livet bedre.

PS: Vi tilbyder også denne rejse uden fokus på personlig udvikling og med en af vores andre dygtige rejseledere - se mere her.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Med dansk rejseleder: Trekking, kultur og pilgrimsvandring i Japan

- 15 dage fra kr. 38.995 pr. person v. 2 pers.
Jysk Rejsebureaus Japan-ekspert, Maya, tager dig med på eventyr langs nogle af Japans mest legendariske vandreruter som f.eks. Nakasendo og Kumano Kodo. Oplev også pulserende Tokyo, kulturhovedstaden Kyoto, overnat på ryokans, bad i onsens (varme kilder) og smag på den japanske madkulturs specialiteter.

SE MERE OM REJSEN HER!

Med dansk rejseleder: Ecuador, Amazonas og Galapagos

- 18 dage fra kr. 36.995 pr. person v. 2 pers.
Tag med Jysk Rejsebureau på en aktiv rejse til Ecuador med Amazonas og Galapagos! Rejseleder Kamilla Hougaard, der er rejsekonsulent i Aalborg og tidligere dyrepasser, vil med sit store dyrekendskab guide dig igennem Amazonjunglens og Galapagos-øernes unikke dyreliv og Andesbjergenes imponerende landskab med gletsjere og vulkaner.

OBS: Der er stadig få pladser på afrejsedatoen den 4. juli 2020!

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Ny video: Aktivt eventyr i New Zealand med Lothar Friis

- Se videoen og læs mere her!
Lothar Friis er guide på vores aktive grupperejse i New Zealand. Han har været på inspektionstur, og det er der kommet denne lækre video ud af!

På rejsen kan du opleve den smukke natur og samtidig udvikle dig personligt. Lothar Friis er nemlig life coach og tidligere jægersoldat - og han er desuden kendt fra TV2 programmerne "Ingen kære mor" og "Langt ude på prærien". Lothar har med stor succes været guide på flere af vores andre aktive rejser med dansk rejseleder.

Du kan læse mere om rejsen her - og se vores nye video nedenfor!

SE DEN NYE VIDEO HER!

Gratis rejseinspiration!

- Kom og få vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende inspirationsaftener, foredrag og webinarer - og du kan deltage gratis! Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

KØBENHAVN: 17. marts kl. 18 - Ecuador og Galapagos med dansk rejseleder

AARHUS: 25. marts kl. 18 - Tanzania: Trek til toppen af Kilimanjaro

WEBINAR: 31. marts kl. 17.30 - Ecuador og Galapagos med dansk rejseleder

AALBORG: 28. april kl. 17.30 - EVENT: New Zealand

KOLDING: 28. april kl. 19 - EVENT: Roadtrip i Australien

HERNING: 28. april kl. 17.30 - EVENT: New Zealand

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

SE ALLE FOREDRAG OG WEBINARER OG TILMELD DIG HER!

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til mere end 160 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Malaysia?

DELTAG I KONKURRENCEN HER!