Se nyhedsbrevet i en browser
 

Sådan får du den bedste rejse down under!

- Vi giver dig den bedste (og hyggeligste!) rådgivning til din rejse!
Går du med drømmen om at opleve Australien eller New Zealand? Måske køre rundt i din egen camper? Se Australiens kænguruer, rå kyststrækninger og ikoniske sights som operahuset i Sydney og Uluru (Ayers Rock)? Eller se gletsjere og vulkaner, ro i kajak og river rafte i New Zealand?

- SÅ KOM TIL AUSTRALIEN- OG NEW ZEALAND EVENT på vores kontorer i Aarhus, Aalborg, København, Kolding og Herning den 28. april 2020! For at komme i den rette stemning serverer vi lidt australsk-inspireret mad fra restaurant Flammen, og byder på australsk og new zealandsk vin. Desuden kan du glæde dig til inspirerende foredrag og gode rejsesnakke med vores Australien- og New Zealand rejseeksperter. Alt sammen er gratis for dig! Der er dog et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig!

Har du ikke mulighed for at komme til vores event? Så ring til os på 70 20 19 15, så finder vi en rejsekonsulent, der kan hjælpe, når det passer dig.

LÆS MERE OM EVENTET HER!

Den ultimative rejse down under

- 26 dage fra kr. 27.395 pr. person v. 2 pers.
Oplev Great Ocean Roads vilde kystlinje og Kangaroo Island med de mange kænguruer. Spis som en lokal i Melbourne. Cruise gennem den enorme outback i din egen 4WD-camper. Gå på oplevelse i Sydney med det verdensberømte operahus, Sydney Harbour Bridge og Bondi Beach. Bo på en lokal farm ved Atherton Talblelands. Gå på jagt sammen med aboriginere i verdens ældste regnskov og snorkel på Great Barrier Reef - Dét er den ultimative rejse down under!

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Mød os på Aktiv Ferie-messen i København 14.-15. marts 2020

- Fribilletter til de første 100!
ER DU OGSÅ VILD MED AKTIVE REJSER? Så kom og besøg os på Aktiv Ferie-messen den 14.-15. marts i København. Vi står klar med spændende foredrag og masser af gode råd til din næste aktive rejse til f.eks. Mt. Everest Base Camp, Caminoen og vandring i Japan. Du finder os på stand nr. 45.

Vi har 100 fribilletter til rådighed, som vi giver væk efter først til mølle-princippet! Herefter kan du købe din billet med 50% rabat indtil fredag den 13. marts kl. 12.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

LÆS MERE OM MESSEN OG BOOK DIN BILLET HER!

Med tog gennem New Zealand

- 17 dage fra kr. 18.595 pr. person v. 2 pers.
Vil du se New Zealands highlights uden selv at skulle køre ret meget? Så er denne rejse helt sikkert noget for dig! Nyd New Zealand landskab glide forbi dig mens du slapper af i dit togsæde.

Rejsen i New Zealand foregår med tog på de tre ikoniske togruter: Northern Explorer, Coastal Pacific og TranzAlpine Railway. For at få den fulde oplevelse af New Zealand, slutter du rejsen af med 6 dages billeje fra Greymouth til Christchurch.

SE MERE OG FÅ TILBUD HER!

Drøm dig til New Zealand😍!

- Se her hvad du kan opleve!
Dybblåt vand og hvide sandstrande, kajakroning med delfiner omkring dig, gletsjervandring, bungeejumping og meget mere! New Zealand har noget for alle - se med her og opdag alt det, du kan glæde dig til i New Zealand!

SE VORES KORTE NEW ZEALAND VIDEO HER!

Gratis rejseinspiration!

- Kom og få vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende inspirationsaftener, foredrag og webinarer - og du kan deltage gratis! Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

AALBORG: 5. marts kl. 18 - Fantastiske New Zealand

KOLDING: 10. marts kl. 18 - Roadtrip i Australien

HERNING: 11. marts kl. 18 - Australien og New Zealand

KØBENHAVN: 12. marts kl. 18 - Australien og Stillehavet

AARHUS: 26. marts kl. 18 - Backpacking i New Zealand, Australien, Indonesien og Thailand

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

SE ALLE FOREDRAG OG WEBINARER OG TILMELD DIG HER!

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til mere end 160 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Malaysia?

DELTAG I KONKURRENCEN HER!