Se nyhedsbrevet i en browser
 

Hvad skal du lave i dIt sabbatår?

- Se hvordan du får de mest fantastiske oplevelser!
Holder du sabbatår nu, eller er det på tegnebrættet til næste år?
Så se med her👀! - Vi har nemlig nogle super fede forslag til hvordan du får de største oplevelser i dit "fjumreår":

😎 Et helt fantastisk og unikt højskoleophold i Filippinerne - Her få du venner for livet, lærer noget nyt gennem spændende valgfag, og gør en forskel i lokalområdet.

😎 Backpacker Adventure - Vores grupperejser for unge til masser af spændende destinationer, hvor der både er tid sammen i gruppen, og mulighed for at rejse rundt på egen hånd.

😎 Jorden-rundt rejser på egen hånd eller sammen med en ven - vi hjælper med de bedste og billigste flyløsninger, spændende ture og masser af gode tips til din individuelle rejse.

FÅ INSPIRATION TIL DIT SABBATÅR HER!

Højskole for unge i Filippinerne

- 44 dage fra kr. 39.495 pr. person
Tag med på en unik højskoleoplevelse, der vil ændre dit liv! På en af jordens smukkeste lokationer vil du opleve personlig udvikling, finde nye venner for livet, udvikle nye kompetencer gennem spændende valgfag, hjælpe til i lokalområderne og meget mere!

Drømmer du om at rejse nu? - så kan du stadig nå at komme med på årets sidste afgang til højskolen i Filippinerne! Turen har afgang den 27. marts 2020 og der er sidste tilmelding den 27. januar. Ring til os på 70 20 19 15 og hør mere eller book et gratis møde med en rejsekonsulent her!

PS - Se vores video fra højskolen nedenfor - og få chancen for at vinde et gavekort på 5.000 kr. til højskolen med afrejse den 27. marts 2020!

LÆS MERE OM HØJSKOLEN HER!

🍀KONKURRENCE🍀 - OG SE VIDEO FRA HØJSKOLEN!

- Vind 5.000 kr. til dit højskoleophold for unge!
Er du halvvejs i dit sabbatår og TRÆT AT AF ARBEJDE?

Så tag med på vores 44 dages HØJSKOLEOPHOLD FOR UNGE I FILIPPINERNE d. 27.marts 2020!

DU har lige nu chancen for at vinde et GAVEKORT på 5.000 kr. til dit højskoleophold.

DELTAG HER: Hop ind på vores facebookside og skriv hvem du gerne vil dele oplevelsen i Filippinerne med - så deltager du i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til højskoleopholdet med afrejse d. 27.3.2020!

OBS! Find konkurrencebetingelserne her

Den heldige vinder udtrækkes fredag d. 23.01 kl. 12

SE VORES VIDEO FRA HØJSKOLEN HER!

Rejs på egen hånd: En billig billet jorden rundt

- 3-12 måneder fra kr. 9.995 pr. person v. 2 pers.
Rejs på egen hånd ud i verden! Besøg Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii og USA: Oplev kontrasterne i Sydøstasien, dyk blandt farverige fisk på Great Barrier Reef, surf "like a pro" på Hawaii og oplev den ultimative frihed på roadtrip i USA.

SE MERE OG FÅ TILBUD PÅ DIN REJSE HER!

Rejs på egen hånd: Backpackereventyr i Asien

- 3-6 måneder fra kr. 8.995 kr. pr. person v. 2 pers.
Rejs på egen hånd i Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar og Dubai! Dette er enhver backpackers drømmerute, hvor du oplever alt fra paradisøer til wildlife og imødekommende stammefolk. Surfing, trekking, dykning og snorkling er nogle af mange aktiviteter, du kan prøve kræfter med på dette eventyr rundt i Asien.

SE MERE OG FÅ TILBUD PÅ DIN REJSE HER!

Grupperejse for unge: Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

- 3 mdr. fra kr. 29.995 kr. pr. person
På denne Backpacker Adventure-rejse oplever du nogle af Sydamerikas highlights sammen med andre unge. I rejser fra Rio de Janeiro i Brasilien via Andesbjergene i Argentina og Chile til saltørkenen i Bolivia. I oplever Amazonasjunglen og trekker op til Machu Picchu i Peru - og får masser af andre storslåede oplevelser i Sydamerika.

PS. Hvis du er klar til at rejse med kort varsel, er der stadig ledige pladser tilbage på vores afgange i marts og april - giv os et kald på 70 20 19 15.

SE MERE OM BACKPACKER ADVENTURE-REJSEN HER!

Grupperejse for unge: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

- 3 mdr. fra kr. 26.995 pr. person
Oplev Sydøstasien sammen med andre unge på denne Backpacker Adventure rejse. Tag på jungle trek i Thailand, oplev små lokale landsbyer og kør mountain bike i Laos, besøg byen Siem Reap i Cambodja, sejl kajak ved Halong Bay i Vietnam, og kom på surfcamp i Indonesien.

PS. Hvis du er klar til at rejse med kort varsel, er der stadig ledige pladser tilbage på vores afgange i marts og april - giv os et kald på 70 20 19 15.

SE MERE OM BACKPACKER ADVENTURE-REJSEN HER!

⭐️UGENS TILBUD⭐️

- Spar 1000 kr. på vores påskerejse til New York - begrænset antal pladser
Drømmer du om at opleve foråret i New York i påsken? Så er heldet med dig, for lige nu sparer du 1000 kr. på vores påskerejse til New York den 8. til 14. april 2020. Rejsen kan skræddersyes efter dine ønsker indenfor disse datoer - ring til os og hør mere.

PS: Der er et begrænset antal pladser tilbage, så det er først til mølle!

SE MERE OM PÅSKEREJSEN TIL NEW YORK HER!

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste tips til din drømmerejse!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer om blandt andet sabbatår, jordomrejser og grupperejser for unge. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din sabbatårsrejse, hvad enten du vil rejse alene, med en ven eller i en gruppe!

HERNING: 21. januar kl. 18 - Rejseinspiration til dit sabbatår

KOLDING: 30. januar kl. 18 - Rejseinspiration til dit sabbatår

AALBORG: 18. februar kl. 18 - Backpacker Adventure, grupperejser for unge

Og vi har mange andre foredrag på programmet!

SE ALLE FOREDRAG OG WEBINARER OG TILMELD DIG HER!

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til mere end 160 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Malaysia?

DELTAG I KONKURRENCEN HER!