Se nyhedsbrevet i en browser
 

Oplev eller genoplev skønne Thailand!

- Se her hvorfor VI elsker Thailand!
Har du allerede været i Thailand og drømmer du om nye oplevelser i det fantastiske rejseland? Eller er Thailand nyt for dig og på ønskelisten for 2020? Så kig med her i nyhedsbrevet og se, hvorfor vi er så vilde med Thailand!

I dejlige Thailand kan du opleve de skønneste strande, spændende kulturoplevelser, et vanedannende køkken og meget, meget mere! Hvad end du er til dykning med eksotiske fisk, tropisk jungletrekking eller andre enestående oplevelser til lands eller til vands, er Thailand et land, som sniger sig ind under huden på rejsende i alle aldre!

SE ALLE VORES LÆKRE THAILAND-REJSEFORSLAG HER!

Husbåd og tropeøerne Koh Kood og Koh Chang

- 15 dage fra kr. 16.995 pr. person v. 2 personer. Du flyver med Qatar Airways.
Tag på en spændende og alsidig rejse til Thailand! Oplev det autentiske Thailand med dagligdagen på Bangkoks floder, livet ombord på en husbåd og det lokale liv på Khao Laem søen! Eventyret sluttes af med afslapning, sol og palmer på de skønne tropeøer Koh Kood og Koh Chang - what's not to like?

LÆS MERE OM REJSEN OG FÅ TILBUD HER!

For de hurtige: Flyv til Thailand i påsken til en super skarp pris!

- Kun 3 billetter tilbage!
Vi kan i skrivende stund tilbyde 3 flybilletter fra København til Krabi i Sydthailand t/r for kun 5.995 kr. person plus ekspeditionsgebyr! Der er kun 3 af vores forhåndsbookede billetter tilbage, så det er først til mølle! Du flyver med Qatar Airways den 1. april 2020 og retur den 12. april 2020.

Fra Krabi er der rig mulighed for at besøge små paradisøer, frodig jungle og masser af lækre badestrande!

Skynd dig at ringe til os på 70 20 19 15, hvis du gerne vil have fat i billetterne!

LÆS MERE OM THAILAND HER!

Sommerferie i Thailand

- 17 dage fra kr. 15.995 pr. person v. 2 personer, børn fra kr. 11.995
Vi har lavet en familievenlig sommerrejse til Bangkok og Cha-am på faste rejsedatoer. Da vi har forhåndskøbt fybilletterne, har vi fået en ekstra god pris fra flyselskabet, og derfor kan DU også få rejsen til en ekstra god pris!

Du flyver med Thai direkte til pulserende Bangkok. Her kan du se templer, nyde lækker street food, tage på weekendmarked og slappe af på en sejltur på Bangkoks små bifloder - "klongerne", hvor du oplever det lokale liv tæt på. I Cha-am er det tid til afslappende strandferie på et skønt hotel. Vi har inkluderet "must see" dagsudflugter til et flydende marked, en nationalpark med vilde elefanter og til en skøn lille ø, hvor du kan snorkle i det klare vand og se masser af fisk.

LÆS MERE OM REJSEN OG SE DATOER HER!

Kom og besøg os på Ferie for Alle-messen i Herning!

- Vi giver dig masser af rejseinspiration til 2020 og 50% rabat på indgangsbilletten søndag!
Vi er lige nu i gang med at inspirere tusindvis af glade og rejselystne besøgende på vores stand ved Ferie for Alle-messen i Herning!

Kig forbi os på stand G5750, hvor vores DREAM TEAM af erfarne rejsekonsulenter står klar til at inspirere dig til fantastiske rejsemål hele weekenden. Du kan få 50% rabat på din indgangsbillet ved at bruge nedenstående rabatkode. Der er 250 rabatbilletter til rådighed til på søndag - først til mølle!

Normalprisen for voksne er: DKK 100,-
Køb din søndagsbillet med 50% rabat her - Skriv invitationskoden: FFA20-bjzk. Der kan købes op til 4 billetter ad gangen.

LÆS MERE OM MESSEN OG KØB DIN BILLET HER!

Drøm dig afsted til Thailand

- Se vores inspirationsvideo her!
I Thailand er der fantastiske oplevelser for alle aldre! Vi skræddersyer din drømmerejse præcis som du gerne vil have den.

Din rejsekonsulent giver dig gode tips med på rejsen, ligesom du selvfølgelig altid kan ringe både før og under rejsen, hvis du har behov for det! Vi hjælper dig til at få den allerbedste rejse!

TAG MED PÅ EN KORT, VIRTUEL REJSE TIL THAILAND HER!

Fotohilsen fra Khao Sok National Park

- Med familien i junglen
Line Thejll, der er rejsekonsulent i København, har netop været i Sydthailand med sin familie, og har sendt denne rejsehilsen hjem til os:

En lille fotohilsen fra Khao Sok, hvor vi har boet på Our Jungle Camp i en af deres træhytter! Det var en fantastisk oplevelse, hvor jeg blandt andet var på en aftensafaritur rundt i parken. Her så vi aber, slanger og mange edderkopper 🕷

Ring til Line på 70 20 19 15 og få hjælp til din rejse til Thailand!

LAD OS HJÆLPE MED DIN REJSE - SEND EN FORESPØRGSEL HER!

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer. Tilmeld dig og lad os inspirere dig til din næste drømmerejse!

AARHUS: 25. februar kl. 18 - Thailand

KØBENHAVN: 27. februar kl. 18 - Japan med dansk rejseleder

AALBORG: 27. februar kl. 18 - Rejseinspiration til dit sabbatår

WEBINAR: 27. februar kl. 18:00 - Mahu Picchu og Choquequirao med dansk rejseleder

HERNING: 4. marts kl. 18 - Vietnam

KOLDING: 5. marts kl. 18 -Thailand

Og vi har mange flere foredrag på programmet!

SE ALLE FOREDRAG OG TILMELD DIG HER!

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til mere end 160 destinationer verden over?

2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Malaysia?

DELTAG I KONKURRENCEN HER!