Den 10. juni sendte vi en invitation til dig om en gåtur på 22 km. i Mols bjerge den 26. juni. Flere har tilmeldt sig, hvilket er rigtig dejligt - og vi kan nu bekræfte at turen bliver afholdt.

Samtidigt kan vi fortælle, at Jysk Rejsebureau har valgt at afholde udgiften på de 100 kr. til frokost og snacks under turen. Derfor er tilmelding til turen nu gratis:-)

Hvis du ikke har nået at tilmelde dig endnu, så kan du stadig nå det. Nedenfor kan du se programmet for dagen og info om tilmelding.


Her er planen:
Vi mødes ved parkeringspladsen overfor Femmøller efterskole klokken 10.00 fredag formiddag d. 26. juni.
Adressen er: Molsvej 137, 8400 Ebeltoft

Alle har spist en god stor portion morgenmad inden vi mødes og har hver 2 liter vand med i deres dagsrygsæk. I har et par gode vandresko eller støvler på og klæder jer på efter hvordan vejret er på dagen.

Vi sørger for lækker frokost til alle, energibar, lidt snack og hvad vi ellers kan finde på. Dette er gratis for alle tilmeldte.

Når vi om eftermiddagen er ved at være færdige, hviler vi benene og laver en hyggestund, hvor vi lige orientere om status på vores forskellige rejser med dansk rejseleder i 2020/2021. Herefter kører vi hjem hver for sig.

Turen er som nævnt på 22 km og vi tager det i et roligt tempo og forventer at sige farvel til hinanden ved 17-tiden.

VIGTIGT: Tilmelding skal ske til Jan Marshall på jama@jr.dk senest tirsdag d. 23. juni.

Med hensyn til COVID-19 tager vi selvfølgelig de forholdsregler der skal tages, og er der mange der tilmelder sig, går vi i 2 eller flere grupper.

Vi ses på parkeringspladsen kl.10.00.

VI GLÆDER OS TIL EN DEJLIG AKTIV DAG SAMMEN MED JER.


Med venlig hilsen
Jysk Rejsebureau