Mens vi venter på at verden skal åbne op igen, så trænger vi til at strække benene og komme ud at vandre. Vi er ikke kommet til Kilimanjaro, Everest Base camp, Caminoen, Skotland og andre spændende destinationer i år. Til gengæld vil vi gerne invitere jer med på en 22 km lang vandretur i Mols bjerge som byder på noget af den flotteste natur i kære Danmark.

Her er planen:
Vi mødes ved parkeringspladsen overfor Femmøller efterskole klokken 10 fredag formiddag d. 26. juni.
Adressen er: Molsvej 137, 8400 Ebeltoft
Alle har spist en god stor portion morgenmad inden vi mødes og har hver 2 liter vand med i deres dagsrygsæk. I har et par gode vandresko eller støvler på og klæder jer på efter hvordan vejret er på dagen.

Vi sørger for lækker frokost til alle, energibar, lidt snack og hvad vi ellers kan finde på. Vi tillader os at tage 100 kr. pr person til at dække udgifterne.

Når vi om eftermiddagen er ved at være færdige, hviler vi benene og laver en hyggestund, hvor vi lige orientere om status på vores forskellige rejser med dansk rejseleder i 2020/2021. Herefter kører vi hjem hver for sig.

Turen er som nævnt på 22 km og vi tager det i et roligt tempo og forventer at sige farvel til hinanden ved 17-tiden.

VIGTIGT: Tilmelding skal ske til Jan Marshall på jama@jr.dk senest fredag d.19 juni.
Medbring enten 100 kr. i kontanter eller overfør via mobile pay på dagen.
Med hensyn til COVID-19 tager vi selvfølgelig de forholdsregler der skal tages, og er der mange der tilmelder sig, går vi i 2 eller flere grupper.

Vi ses på parkeringspladsen kl.10.

VI GLÆDER OS TIL EN DEJLIG AKTIV DAG SAMMEN MED JER.


Med venlig hilsen
Jysk Rejsebureau