KÆRE KUNDE

De kunder der har købt en pakkerejse hos Jysk Rejsebureau med planlagt afrejse mellem den 1. august og den 31. august 2020, skal have refunderet deres pakkerejse. Visse undtagelser gælder.

Jysk Rejsebureau refunderer rejser i henhold til loven om pakkerejser og sammensatte rejsearrangementer. Grundet Covid-19 er antallet af aflysninger og dermed refusioner i rejsebranchen helt ekstraordinært.

Refundering:
For at få refunderet din pakkerejse skal du udfylde denne formular. Du bedes kun udfylde formularen såfremt du har været den betalende part på din/jeres rejse.
Refundering kan først ske efter du har udfyldt og indsendt formularen. Deadline herfor er søndag den 23. august 2020.

VIGTIGT: I henhold til loven, er du som kunde forpligtet til at oplyse om du har gjort krav andre steder (flyselskaber, hotelleverandører etc.) Du er tilmed ansvarlig for viderefordeling af det refunderede beløb i det tilfælde at du modtager betaling for dine medrejsende.

NB! Refusionen dækker ikke påbegyndte forsikringer som afbestillingsforsikring og rejseforsikring eller andre ydelser der er taget i brug herunder købt udstyr og bøger, navneændringsgebyrer, studiekort m.m.

Vi gør opmærksom på, at der er rigtig mange refusioner, og det kan give ekstra ventetid, men sagerne bliver behandlet løbende og vi arbejder så hurtigt vi kan. Dog må du, som tidligere informeret, forvente en behandlingstid for refunderingen på 3-6 månederne fra din planlagte afrejsedato.

Ekstraordinært tilbud til rejsende i denne periode:
Vi har fuld forståelse for at ventetiden føles lang, så for at imødekomme dette tilbyder vi at udstede et tilgodebevis på rejsens fulde pris +5%. Tilgodebeviset er gyldigt i tre år, og det vil som alle vores andre pakkerejser købt hos Jysk Rejsebureau være dækket af Rejsegarantifonden.*

På den måde kan du få en afklaring på situationen nu og her. Det er helt frivilligt om du ønsker at tage imod tilbuddet. Du bedes overveje det med dine medrejsende, da det efterfølgende ikke kan fortrydes. Vi har brug for en tilbagemelding senest søndag den 23. august på on@jr.dk såfremt du ønsker denne løsning.

Ønsker du ikke at tage imod tilbuddet, så skal du ikke foretage dig yderligere end at udfylde ovenfornævnte formular vedr. refundering.


Vi takker for din tålmodighed.


Med venlig hilsen
Jysk Rejsebureau* Alle pakkerejser købt hos os er dækket af Rejsegarantifonden. I tilfælde af at et rejsebureau går konkurs får man sin pakkerejse refunderet af rejsegarantifonden. Fonden er statsgaranteret.