KÆRE KUNDE

De kunder der har købt en pakkerejse hos Jysk Rejsebureau med planlagt afrejse mellem den 13. marts og den 13. april 2020, skal have refunderet deres pakkerejse. Visse undtagelser gælder.

Jysk Rejsebureau refunderer rejser i henhold til loven om pakkerejser og sammensatte rejsearrangementer. Grundet Covid-19 er antallet af aflysninger og dermed refusioner i rejsebranchen helt ekstraordinært.

Refundering
For at få refunderet din pakkerejse skal du udfylde denne formular. Refundering kan først ske efter du har udfyldt og indsendt formularen. Deadline herfor er den 21. april 2020.

VIGTIGT: I henhold til loven, er du som kunde forpligtet til at oplyse om du har gjort krav andre steder (forsikringer, flyselskaber, hotelleverandører etc.) Du er tilmed ansvarlig for viderefordeling af det refunderede beløb i det tilfælde at du modtager betaling for dine medrejsende.


NB! Refusionen dækker ikke påbegyndte forsikringer som afbestillingsforsikring og rejseforsikring eller andre ydelser der er taget i brug herunder købt udstyr og bøger, navneændringsgebyrer, studiekort m.m.


Vi gør opmærksom på, at der er rigtig mange refusioner, og det kan give ekstra ventetid, men sagerne bliver behandlet løbende og vi arbejder så hurtigt vi kan.

Vi takker for din tålmodighed.


Med venlig hilsen
Jysk Rejsebureau