Se nyhedsbrevet i en browser
 

5 gode grunde til, at I stadig skal på studietur!

- Masser af anderledes oplevelser i Danmark til din skoleklasse!
Plejer I at tage på studietur i udlandet? Men har I ikke lyst til at rejse ud på grund af de skiftende rejsevejledninger? Så fortvivl ikke, for vi har 5 gode grunde til, at I stadig kan få en spændende studietur!

Vi har sammensat 5 fede femdages studierejser med et twist hjemme i Danmark, hvor I kan blive udfordret fysisk og få masser af oplevelser sammen, krydret med studierelevant indhold. Der er derfor ingen grund til, at den årlige studietur skal aflyses!

Læs mere om de 5 studierejseforslag nedenfor - og husk, at vi kan skræddersy jeres studierejse præcis, som I gerne vil have den.

Rigtig god tur!

BOOK ET GRATIS MØDE OM JERES STUDIEREJSE HER!

STUDIETUR TIL SAMSØ

- 5 dage fra kr. 1.795 pr. person v. min. 10 pers.
Skal bæredygtighed være hovedfokus på jeres studietur? Så er denne studierejse til Samsø perfekt til jer!

Samsø er en idyllisk perle, som er nem at komme rundt på i bus eller på cykel. Øen er nok mest kendt for den årlige Samsøfestival og Samsøkartofler. Men med øens lange tradition for dyrkning af gode råvarer, afholder Samsø også en årlig råvarefestival, hvor lokale producenter viser nye sammensætninger af råvarer som f.eks. myregin og chiliketchup!

Samsinger går meget op i naturen og bæredygtighed, og de senere år har Samsø gennemført en grøn omstilling. I 2007 kunne samsingerne erklære øen for 100 % selvforsynende med energi, og har nu en ambition om at gøre Samsø fuldstændig uafhængig af fossile brændsler inden 2030.

Lyder det som noget for jer? Så ring til os på 70 20 19 15 og hør mere!

Læs mere om studierejsen her!

STUDIETUR TIL SKAGEN

- 5 dage fra kr. 1.795 pr. person v. min. 10 pers.
Kom med til toppen af Danmark på denne studietur til Skagen!

I vil besøge kendte museer, hvor I bl.a. kan se de berømte skagensmalerier, opleve en ægte fiskeauktion, dyrke yoga og drage ud i den danske natur på cykel til Råbjerg Mile og Grenen. På jeres studietur skal I også deltage i en mission rundt i Skagen by, hvor det handler om at samarbejde for at løse gåder.

Lyder det som noget for jer? Så ring til os på 70 20 19 15 og hør mere!

Læs mere om studierejsen her!

STUDIETUR TIL KLITMØLLER

- 5 dage fra kr. 1.495 pr. person v. min. 10 pers.
Kom tæt på den rå vestjyske natur og få et historisk indblik i området på denne studietur til Klitmøller i Nationalpark Thy. I vil blive udfordret fysisk på guidede vandreture, prøve kræfter med vandsport i dansk surfings højborg Klitmøller (Cold Hawaii) og få en rundvisning på Danmarks største bunkermuseum.

Lyder det som en studierejse for jer? Så ring til os på 70 20 19 15 og hør mere!

Læs mere om studierejsen her!

STUDIETUR TIL AARHUS

- 5 dage fra kr. 1.850 pr. person v. min. 10 pers.
Smilets by Aarhus er Danmarks andenstørste by og Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Af aarhusianere kaldes byen for verdens mindste storby. I kan finde alt i gåafstand - fra museer, arkitektur og historie til aktive oplevelser i de smukke skove og nationalparker.

På denne studierejse kommer I på byrundtur med en tidligere hjemløs eller misbruger, der kender byen på en anden måde. Derudover skal I vandre "bjergetapen" i Mols Bjerge Nationalpark (21 km) med smukke udsigter og vild natur, og I skal på rundtur i den nye bydel i Aarhus, Aarhus ø.

Lyder det som noget for jer? Så ring til os på 70 20 19 15 og hør mere!

Læs mere om studierejsen her!

STUDIETUR TIL KØBENHAVN

- 5 dage fra kr. 1.850 pr. person v. min. 10 pers.
Kom tættere på Danmarks hovedstad, København, på denne 5-dages studierejse med inspirerende samtidskunst på Arken Museum, natur- og adventureoplevelser ved Møns Klint og oplev udsigtspunktet Skovtårnet i Camp Adventure skovpark. På turen får I også en anderledes byvandring rundt i Københavns gader, guidet af en tidligere hjemløs eller misbruger.

Lyder det som noget for jer? Så ring til os på 70 20 19 15 og hør mere!

Læs mere om studierejsen her!

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE JER!

- Vi skræddersyer alle slags grupperejser
Hos Jysk Rejsebureau har vi lavet skræddersyede grupperejser i mere end 35 år!

Vi sammensætter studie- og firmarejser til både Danmark og resten af verden, og vores erfarne rejsekonsulenter kan hjælpe jer med både fagligt og kulturelt indhold på rejsen. Vi tager os af alt, så I bare skal nyde rejsen 💚

Vi glæder os til at hjælpe med jeres næste grupperejse!

Book et gratis møde med os her!