Se nyhedsbrevet i en browser
 

🥳 NYHED: Flerdages vandreture i Danmark med guide 🥾🥾

- Tag med til Bornholm, Thy eller Anholt!
Vi har sammensat tre nye, smukke vandreture i Danmark af flere dages varighed til Anholt, Thy og Bornholm😍

- Du har allerede deltaget i en af vores dagsture, og er måske interesseret i at komme med på en af vores ture af flere dages varighed i skønne Danmark? Vi vil i hvert fald gerne have dig med ud i den danske natur!

I dette nyhedsbrev kan du læse om vores 8-dages vandretur på Bornholm, vores 3-dages vandretur på Anholt og vores 2-dages vandretur i Thy Nationalpark.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om turene nedenfor og tilmelde dig på hjemmesiden. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 20 19 15 og høre mere🤗

Se alle vores vandreture i Danmark her!

Anholt: Havbad, yoga, gin og jomfruhummer - ALT INKLUSIV!

- 3 dage, 2.795 kr. pr. pers.
Glæd dig til god motion og sanselige oplevelser med havbad, yoga, gin og jomfruhummer på denne naturskønne vandretur på Anholt. Der er en rejseleder med på turen, som viser dig ruten gennem enebærklædte bakker og ørken til fyret, og som undervejs kan inspirere med lokal viden om området.

Der er inkluderet mad alle dage, og du vil blive budt på både jomfruhummer og den lokale Anholt gin. Har du lyst, inviterer vi på morgenyoga og havbad hver morgen. Søndag kan du blive klogere på Anholts historie eller tage med på cykeltur til Sønderbjerg. Der er selvfølgelig også inkluderet overnatning i dobbeltværelse på Casablanca Hostel, beliggende direkte på havnen.

Se mere og tilmeld dig her!

Bornholm: Klipper, kyst, havne og fiskerlejer

- 8 dage, 6.995 kr. pr. pers. ekskl. fly
Oplev et stykke af den smukkeste og mest spektakulære danske natur på denne vandretur på solskinsøen Bornholm!

Vi følger kysten langs mange af de gamle redningsstier - en vandrerute som er i alt 120 km lang. Undervejs kommer vi forbi fantastiske Hammershus slotsruin, nogle af Danmarks smukkeste strande og mere end 30 havne og fiskerlejer – hvor der vil være rig mulighed for at stille sulten på et af øens mange røgerier. Vi overnatter i hyggelige byer på ruten. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Bornholm mere end 30 gange.

Tilmeld dig også vores webinar om vandreturen på Bornholm her

Se mere og tilmeld dig her!

Thy: Rå natur, Vesterhav og bålhygge - ALT INKLUSIV!

- 2 dage, 1.795 kr. pr. pers.
Tag med på luksustelttur i Thy Nationalpark og oplev den unikke og rå natur ved vestkysten. Der er en guide med på turen, der viser dig ruten gennem Thy Nationalpark, hvor vi på 2 dage tilbagelægger ca. 40 km. Vi vandrer store dele af turen på Vestkyststien ad redningsvejen, og vi vandrer i klitterne, ødemarkerne, og direkte på stranden, hvor Vesterhavets vilde bølger bryder stilheden.

Vi hygger os undervejs, selvom vi bruger vores kræfter, og ved ankomst til vores hyggelige naturlejrplads står teltene klar, der vil være ild i bålet og et dejligt varmt måltid mad - ægte råhygge i naturen.

Se mere og tilmeld dig her!