Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vandreture i Danmark med dansk rejseleder

- Tag med til Mols Bjerge, Rebild bakker eller Hindsgavl halvøen
Mens vi venter på at verden skal åbne op igen, så trænger vi til at strække benene og komme ud at vandre. Vi tilbyder derfor nu vandreture i Mols bjerge, Rebild bakker og på Hindsgavl halvøen, som byder på noget af den flotteste natur i kære Danmark. Turene er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt er guide på vores aktive rejser med dansk rejseleder ude i verden.

Tilmeld dig og læs mere om vandreturene nedenfor.

Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking, 1 dag

- Prisen er 395,- pr. person
Vi vandrer 10km rundt langs Hindsgavl halvøen, forbi Hindsgavl slot med udsigt til Fænø i Lillebælt. Vi bevæger os op på toppen af Hindsgavl voldsted, som rummer resterne af en gammel middelalderborg opført i 1200-tallet. På halvvejen vil vi ”Bridgewalke” den gamle Lillebæltsbro og mærke vindens sus 60 meter over havets overflade.

Turens varighed: 5 timer, 10 km (vandring) og 2 km (bridgewalking)

Se mere og tilmeld dig her

Vandring i Mols Bjerge, 1 dag

- Prisen er 175,- pr. person
I Nationalpark Mols Bjerge findes nogle af Danmarks smukkeste vandrestier. Vi går Bjergetapen, som er en del af den ca. 60 km lange Mols Bjerge Stien. Vi går ca. 20 km på en af de mest udfordrende stier, og vi vil med garanti få sved på panden. Vi går på dagens tur til toppen af Agri Bavnehøj og Trehøje, som byder på smukke panoramaudsigter over Djursland og med mulighed for at se helt til Aarhus og Ebeltoft.

Anslået vandretid: 5 timer, 20 km.

Se mere og tilmeld dig her

Vandring i Rebild Bakker, 1 dag

- Prisen er 175,- pr. person
Imponerende og smuk natur møder os i nationalparken Rebild Bakker. Vandreturen byder på høje stigninger, eventyrlige skove, lyngklædte bakker, friske kilder og åer. Vi vil med garanti få sved på panden, når vi vandrer til toppen af bakkerne med de billedskønne udsigter.

Anslået vandretid: 4 timer, 10,8 km.

Se mere og tilmeld dig her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve de forskellige lande og give dig gode råd og tips til, hvordan en rejse kan sættes sammen. Her kan du se en video om, hvordan foredragene foregår.

Se en oversigt over alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her.

Vi glæder os til at inspirere dig og dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring.


SE ALLE FOREDRAG OG TILMELD DIG HER!