Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vigtig information om din Jysk Rejsebureau booking

Covid-19 update
Kære kunde

Siden sidste opdatering har vi haft travlt med at refundere de kunder, der skulle have været afsted i de to rejseperioder, som strakte sig fra 14. april til 31. maj, samt de kunder, der fik afbrudt deres allerede påbegyndte rejse.
Status for de kunder, der er omfattet af den sidste rejseperiode fra 1. juni til 31. august, er uændret.

Ved at se på oversigten af afrejsedatoer nedenfor, kan du se, hvor langt vi er med sagsbehandlingen i forhold til jeres afrejsedato, og hvornår vi dermed forventer, at have fuldført tilbagebetalingen:

NB ! Særligt for rejsende i perioden 1. juni til 31. august

Kan jeg bare afbestille? Udenrigsministeriets rejsevejledning må anses som midlertidig, da både udenrigsminister Jeppe Kofod og statsminister Mette Frederiksen har sagt, at de vil åbne op for at rejse til flere lande. Derfor kan du tidligst 14 dage før din planlagte afrejse annullere din rejse. Hvis du på dette tidspunkt ønsker at afbestille, er det derfor vigtigt, at du kontakter os pr. mail på on@jr.dk med en afbestilling (Skriv gerne booking nr. i emnefeltet). Du modtager en bekræftelse på din afbestilling, når den er registreret.

Hvorfor skal jeg vente på mine penge? Ventetiden for udbetaling på 3-6 måneder skal ses i lyset af, at vi endnu ikke har fået en endelig vejledning fra Rejsegarantifonden, samt at denne periode er absolut højsæson for rejsende, hvilket betyder individuel håndtering og beregning af mange tusinde sager. Det kommer desværre til at tage tid - ikke mindst fordi vi grundet Covid-19 har opsagt 50 ud af 100 fantastiske medarbejdere.

Tilbud til rejsende i denne periode: Såfremt ventetiden føles for lang, hvilket vi fuldt ud forstår, kan vi udstede et tilgodebevis på rejsens fulde pris +5%. (Send en mail med booking nr. i emnefeltet til on@jr.dk) Tilgodebeviset er gyldigt i tre år, og det vil som alle vores andre pakkerejser købt hos Jysk Rejsebureau være dækket af Rejsegarantifonden.*

Vi håber på jeres forståelse.


Med venlig hilsen

Niels Amstrup
Direktør
Jysk Rejsebureau* Alle pakkerejser købt hos os er dækket af Rejsegarantifonden. I tilfælde af at et rejsebureau går konkurs får man sin pakkerejse refunderet af rejsegarantifonden. Fonden er statsgaranteret.