Se nyhedsbrevet i en browser
 

VILD BLACK FRIDAY RABAT: Spar 20% på Europarejser!

- Gælder alle pakkerejser til Kroatien, Grækenland, Portugal, Spanien og Svalbard!
Book din rejse til 2021 senest 2/12 2020 og spar 20% på ALLE PAKKEREJSER til vores 5 nye destinationer i Europa:

💚 Kroatien
💚 Svalbard
💚 Grækenland
💚 Portugal
💚 Spanien

Den vilde rabat gælder både for de rejseforslag, du finder på vores hjemmeside, og for skræddersyede rejser, som vi laver præcis efter dine ønsker.

Se her hvordan du booker din rejse med Black Friday rabat!

Kroatien - SPAR 20%

Kroatien, kun ca. 2 timers flyvning fra Danmark, rummer masser af off the beaten track-oplevelser for eventyrlystne i alle aldre🤩 Her tager naturens skønhed pusten fra dig, og på en rejse til Kroatien, får du meget for pengene!

Se alle vores rejseforslag til din Kroatienrejse her!

Svalbard - SPAR 20%

Tag på en unik rejse - uanset årstid! Den norske ø-gruppe Svalbard ligger kun 1350 km fra Nordpolen og byder på alt fra nordlys og hundeslædeture om vinteren, til isbjørne, sæler, hvalrosser, hvaler, rensdyr, isbjerge og gletsjere i sommermånederne.

Se alle vores rejseforslag til din Svalbardrejse her!

Grækenland - SPAR 20%

Grækenland byder på fantastiske strande med det klareste vand, smukke bjerge med gode vandremuligheder, historiens vingesus i de mange berømte ruiner, samt en spændende kultur og et skønt køkken! De mange, også mindre kendte, øer, indbyder til ø-hop og frihed til at opleve det, du vil!

Se alle vores rejseforslag til din Grækenlandrejse her!

Portugal - SPAR 20%

Portugal er et afhængighedsskabende ferieparadis. Her er romantiske byer på klippeskrænter, hvor den lokale vin serveres med dagens fangst fra fiskerbådene. Der er aldrig langt til den nærmeste sandstrand, og solen bruger hele dagen på at opvarme det bølgerige, turkisblå hav.

Se alle vores rejseforslag til din Portugalrejse her!

Spanien - SPAR 20%

Spanien byder på alt fra afslappende strandferie ved indbydende strande til roadtrip i camper, ø-hop på De Kanariske Øer, vandring i bjergene og på Caminoen, surfing og meget mere!

Se alle vores rejseforslag til din Spanienrejse her!

TRYGHEDSGARANTI PÅ DIN REJSE I 2021🌏

- Køb trygt din rejse nu!
Vil du ud og opleve verden i 2021? Så kan du trygt bestille din rejse til hos os nu, for vi har tryghedsgaranti på booking af alle rejser med afrejse efter 1. marts 2021!

Køber du en pakkerejse hos os med afrejse efter 1. marts 2021, kan du få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 14 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din næste rejse - vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted🤗

Læs mere om Tryghedsgarantien her!