Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er du også vild med aktive rejser?🥾🤗😍

- Så tag på tur sammen med os i 2022!
Vi elsker at sende eventyrlystne og rejseglade kunder ud og mærke verden - og vi elsker også selv aktive rejser! Derfor kan vi hjælpe dig med at få masser af store natur- og kulturoplevelser på vores aktive rejser med dansk rejseleder.

Vi har netop lagt en masse nye afgange op for vores ture i 2022, og du kan allerede nu sikre dig en plads på din favorittur ved at betale et depositum på 1.000 kr. Restbetalingen skal først ske 2-4 mdr. inden afrejse.

Se et udvalg af vores spændende aktive rejser med dygtige rejseledere i dette nyhedsbrev - måske finder du dit nye aktive eventyr🤗

Se alle vores aktive rejser med dansk rejseleder

Trekking på West Highland Way i Skotland🙌

- 7 dage fra kr. 10.995 pr. person
Tag med på denne aktive grupperejse med dansk rejseleder til det skotske højland, hvor du skal trekke på West Highland Way og bestige Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis (1.344 m).

West Highland Way er en smuk vandrerute i hjertet af det skotske højland. Ruten blev grundlagt i 1980 af Lord Mansfield som en af de første officielle vandreruter i Skotland, og har siden budt tusinder af vandrere velkommen.

Næste afrejse: 29. maj 2022

Se alle afgange i 2022 og book din plads her!

Trek til toppen af Kilimanjaro i Tanzania med Lothar Friis💪

- 12 dage fra kr. 25.995 pr. person
Tidligere jægersoldat og nuværende coach Lothar Friis er rejseleder på dette trek til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Målet er at komme til toppen som et team og delmålet er, at du kommer hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, der gør livet bedre.

Næste afrejse: 20. februar 2022

Se alle afgange og book din plads her!

Ecuador, Amazonas og Galapagos

- 18 dage fra kr. 37.995 pr. person
Med stolthed præsenterer det lille land de majestætiske Andesbjerge, Amazonasjunglen og det eventyrlige Galapagos - et paradis for dyre-, natur-, historie- og adrenalinelskere.

På denne rejse skal du bl.a. opleve Amazonjunglens imponerende flora og fauna og stifte bekendskab med Sionaindianerne og deres kultur samt besøge de smukke bjerglandskaber i Andesbjergene med lamaer og vilde heste og de mægtige vulkaner, Cotopaxi og Chimborazo. Rejsen slutter på Galapagos med ø-hop til øerne San Cristobal, Santa Cruz og Floreana, hvor du bl.a. kan se søløver, landskildpadder, havleguaner og masser af fuglearter.

Næste afrejse: 2. juli 2022

Se alle afgange og book din plads her!

Kilimanjaro for 60+'ere med Lothar Friis🥾

- 12 dage fra kr. 25.995 pr. person
Er du over 60 år og har du mod på et stort eventyr? Så tag med den tidligere jægersoldat og nuværende coach Lothar Friis til toppen af Kilimanjaro, hvor målet er at komme til toppen som et team igennem selvudvikling og samarbejde. Rejsen er for eventyrlystne 60+'ere som drømmer om at bestige Afrikas højeste bjerg.

Næste afrejse: 6. marts 2022

Se alle afgange og book din plads her!

Trek til Everest Base Camp😍

- 19 dage fra kr. 19.995 pr. person
Kom tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis. Jysk Rejsebureau inviterer dig med på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Everest Base Camp.

Næste afrejse: 3. april 2022

Se alle afgange og book din plads her!

Pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien☀️

- 8 dage fra kr. 9.995 pr. person
Tag med på vandretur på den legendariske Camino i Spanien, hvor vi går den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.

Næste afrejse: 9. april 2022

Se alle afgange og book din plads her!

Foredrag og webinarer om aktive rejser med dansk rejseleder

- Se mere og tilmeld dig her💙
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende foredrag og webinarer om aktive rejser med dansk rejseleder. Det er gratis at deltage, du skal bare huske at tilmelde dig. Nedenfor kan du se programmet, og du kan tilmelde dig ved at klikke på det foredrag eller webinar, du gerne vil deltage i.


Online webinar:
Torsdag d. 14. oktober kl. 17.30 - Pilgrimsvandring på Caminoen

Onsdag d. 3. november kl. 17.30 - Trekking til toppen af Kilimanjaro

Tirsdag d. 9. november kl. 17.30 - Trek til Mt. Everest Base Camp


Foredrag i vores butik i Aalborg:
Mandag d. 4. oktober kl. 18.00 - Trek til toppen af Kilimanjaro

Torsdag d. 7. oktober kl. 18.00 - Trek til Mt. Everest Base Camp


Foredrag i vores butik i København:
Mandag den 18. oktober kl. 18.00 - Kilimanjaro med Lothar Friis

Se en oversigt over alle webinarer og tilmeld dig her!