Se nyhedsbrevet i en browser
 

Søger du en rejsepartner til din næste rejse?😃

- Så tjek vores rejseforum ud!
Vidste du at du kan finde en rejsemakker via vores rejseforum 'Find rejsepartner'? Er du klar til at rejse, men står du og mangler en at rejse sammen med? Så tjek vores rejseforum ud - måske er du heldig at finde en rejsemakker.
Søg efter rejsepartnere lige her


Er du mellem 18-30 år – så kan du også tage med på en af vores Backpacker Adventure ture – som er en grupperejse sammen med andre unge. Vi tilbyder også aktive rejser med dansk rejseleder i mindre grupper på mellem 10 og 20 personer – både i Danmark samt i og udenfor Europa.

Se mere om grupperejser for unge og aktive rejser med dansk rejseleder i dette nyhedsbrev, hvis du vil med på en rejse sammen med andre rejselystne💚🙌

Klik her, hvis du vil søge efter en rejsepartner

Grupperejser for unge - Backpacker Adventure

👋 Vil du ud at opleve verden på en backpackerrejse? Og vil du gerne både have friheden til at rejse rundt på egen hånd, og samtidig dele nogle af rejsens store oplevelser med andre unge?

Så er vores BACKPACKER ADVENTURE-REJSER, det helt rigtige for dig🤩

I kan følges på hele turen, eller blot på turens fastlagte dele. På denne måde føles det ikke som om, du rejser alene. Du kommer til at opleve glæden ved fællesskabet - men bestemmer samtidig selv, hvor meget du vil rejse sammen med dine nye venner🥰🙌

Se alle vores Backpacker Adventure rejser her

💚 Vil du opleve skønne Danmark sammen med os?🤗

- Se et udvalg af vores flerdagesture i Danmark her😍
Vores flerdagesture i Danmark er meget populære - faktisk så populære at mange af afgangene er udsolgt, men der er stadig ledige pladser de kommende måneder på flere af vores ture i Danmark. Så tag med og få en god oplevelse i Danmark sammen med os og de andre i gruppen.

Alle turene byder på vandring i Danmarks smukkeste natur. Herudover byder de enkelte ture på forskellige oplevelser, såsom sejltogt, mindfulness, hotelovernatning, svampesafari, overnatning i telt, bålhygge m.m.

Se alle vores ture i Danmark med guide her

Er du også vild med aktive rejser?🥾🤗😍

- Så tag på tur sammen med os!
Vi elsker at sende eventyrlystne og rejseglade kunder ud og mærke verden - og vi elsker også selv aktive rejser! Derfor kan vi hjælpe dig med at få masser af store natur- og kulturoplevelser på vores aktive rejser med dansk rejseleder både i og udenfor Europa.

Du kan f.eks. tage med os til Jordan, Spanien, Island, Færøerne, Tanzania, Nepal, Skotland, Slovakiet og Japan🙌

Se alle vores aktive rejser med dansk rejseleder her

Så du hvem de heldige var, der kom afsted til Mallorca?☀️😎

Da vores afbudsrejse til Mallorca ikke blev solgt på anden vis, satte vi den i budrunde torsdag den 29. juli. Der kom 32 bud! Rejsen gik til højeste bud🤩

Hvis du ikke allerede har set hvem de heldige blev der kom afsted i en uge til Mallorca, i denne lækre villa, så kan du se det lige her👏

TRYGHEDSGARANTI PÅ DIN REJSE I 2021 og 2022❤️

- Køb trygt din rejse nu!
Vil du ud og opleve verden i 2021 eller 2022? Så kan du trygt bestille din rejse hos os nu, for vi har tryghedsgaranti på alle rejser i 2021 og 2022.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din næste rejse - vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted🤗

Læs mere om vores Tryghedsgaranti her!