Se nyhedsbrevet i en browser
 

🌏Hvor skal næste studierejse gå hen?✈️😎

- Bliv klar til studierejsen i efteråret 2021 eller foråret 2022!
Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i at lave fede studierejser med masser af fagligt indhold og spændende lokale oplevelser. I kan blandt andet tage på studietur til New York, Island, Paris, Tokyo, Barcelona og Klitmøller - og vi skræddersyer den optimale studierejse i samarbejde med jer.

Med vores samarbejdspartnere verden over kan vi lave et fuldt program til jeres studietur, som sikrer, at det faglige indhold er i top. Udover flybilletter kan vi f.eks. hjælpe med at arrangere besøg på virksomheder, skoler og museer m.m. Kort sagt - vi kan sørge for det hele.

Hvis I ønsker at rejse med tog eller bus på jeres studierejse, kan vi også hjælpe med dette på udvalgte destinationer.

Kontakt os på 70 20 19 15 eller book et telefonmøde allerede i dag og lad os sammensætte den perfekte studierejse til jer!

Se alle vores spændende studierejser her

USA: Studierejse til New York🗽😍

- 6 dage fra 5.175 kr. pr. person v. min. 10 pers.
New York er kendt som byen der aldrig sover, og som Frank Sinatra sang det, får man lyst til at være en del af den. Med dens mere end 8 millioner indbyggere fordelt på godt 800 km², er New York én af USA's mest befolkningstætte storbyer. New York er delt op i 5 bydele - The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - hver med deres karakteristiske atmosfære og særpræg.


Prisen er inklusiv
 • New York, 6 dage/5 nætter
 • Flybillet København – New York t/r
 • Overnatning på hostel

Læs mere og få tilbud på rejsen her

ISLAND: Studierejse til Reykjavik🐋💙

- 5 dage fra 2.995 kr. pr. person v. min. 10 pers.
Island er ikke som noget andet sted i verden! På Island er den storslåede natur, den moderne kulturscene og de gamle sagaer smeltet sammen på en måde, som man ikke kan undgå at blive betaget af. En rejse til Island er en kæmpe oplevelse, uanset om man rejser hele øen rundt eller blot har nogle dage i Reykjavik og omegn.


Prisen er inklusiv
 • Reykjavik 5 dage/4 nætter
 • Flybillet København - Reykjavik t/r
 • Overnatning i flersengsværelser på hostel

Læs mere og få tilbud på rejsen her

SPANIEN: Studierejse til Barcelona🌴😎

- 5 dage fra 2.398 kr. pr. person v. min 10 pers.
Barcelona. Navnet ligger blødt i munden og smager nærmest af smukke bygninger, hyggelige gårdhaver samt god mad og vin. Arkitekten Gaudis farvestrålende, verdensberømte bygninger er med til at gøre byen til en trendy metropol for arkitektur og design, ligesom friske farver i catalansk mode og design er helt fremme i den europæiske elite.


Prisen er inklusiv
 • Barcelona 5 dage/4 nætter
 • Flybillet Billund – Barcelona t/r
 • 20 kg indchecket bagage
 • 4 overnatninger på Hostal Fernando i flersengsværelser inkl. morgenmad

Læs mere og få tilbud på rejsen her

JAPAN: Studierejse til Tokyo🍣🤗

- 8 dage fra 7.295 kr. pr. person v. min. 10 pers.
Tokyo er verdens største by, hvis man tæller indbyggerne i forstæderne med. Der bor sammenlagt ca. 37 mio. i denne mastodont af en by, og her er et sprudlende byliv i en dur som ikke kan sammenlignes med andre steder i verden. Tokyo bliver også kaldt for ”Japans hjerne”, da al moderne teknologi kan findes her - og samtidig byder den smukke metropol på fiskemarkeder, gamle templer og masser af historie.


Prisen er inklusiv
 • Tokyo 8 dage / 6 nætter
 • Flybillet København – Tokyo t/r
 • Overnatning på hostel i flersengsværelse
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r

Læs mere og få tilbud på rejsen her

DANMARK: Studierejse til Klitmøller🏄🤗

- 5 dage fra 1.495 kr. pr. person v. min 10 pers.
Kom tæt på den rå vestjyske natur og få et historisk indblik i området på denne studietur til Klitmøller i Nationalpark Thy. I vil blive udfordret fysisk på guidede vandreture, prøve kræfter med vandsport i dansk surfings højborg, Klitmøller (Cold Hawaii), og få en rundvisning på Danmarks største bunkermuseum.


Prisen er inklusiv
 • Klitmøller 5 dage / 4 nætter
 • Overnatning på Nystrup Camping Klitmøller i 6 personers campinghytter
 • Guidet tur i Nationalpark Thy
 • Undervisning i vandsport
 • Rundvisning på Hanstholm bunkermuseum

Læs mere og få tilbud på rejsen her

FRANKRIG: Studierejse til Paris🛵❤️

- 5 dage fra 2.198 kr. pr. person v. 10 pers.
Paris er en af de mest populære turistdestinationer i verden med over 30 millioner udenlandske besøgende hvert år - og det med god grund! Paris er kærlighed - til det gode liv, kulturen, maden, de gode vine, cafelivet og hinanden.

Byen har adskillige vartegn og turistattraktioner uanset om det er arkitektur, historie, religion, kunst eller kultur, der står på skemaet. Oplev Eiffeltårnet, Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen, Sacré Coeur-kirken, Invalides, Panthéon, Grande Arche, kirken Sainte Chapelle, Pompidou-centret, Moulin Rouge og Opéra Garnier.


Prisen er inklusiv
 • Paris 5 dage/4 nætter
 • Flybillet København - Paris t/r
 • Overnatning i flersengsværelser på hostel

Det er også muligt at lave denne studierejse med bus i stedet for fly. Her vil I samtidigt have bussen til rådighed under opholdet i Paris.


Læs mere og få tilbud på rejsen her

Sådan sikrer I jer den bedste studierejse✈️🚌🚊!

- Vi giver dig vores 3 bedste tips til studierejsen!
Studieturen er et af årets højdepunkter for de studerende. Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i at lave fede studierejser med masser af fagligt indhold og spændende lokale oplevelser. Vi skræddersyer den perfekte rejse i samarbejde med jer.

Her får I vores 3 bedste tips til den optimale studierejse👇

1: Book i god tid! Når I skal mange afsted, kan der være begrænsede pladser på fly, bus og hoteller. Så jo tidligere, I ringer til os, jo flere muligheder er der.

2: Overvej, hvad I gerne vil opleve på rejsen - vi kan hjælpe med alt fra virksomhedsbesøg til actionaktiviteter, guidede byvandringer og koncertbilletter.

3: Lad et professionelt rejsebureau stå for hele rejsen - Hos Jysk Rejsebureau har vi mere end 30 års erfaring med studierejser, og vi sidder klar til at hjælpe med at lave den fedeste studierejse - uanset hvad I drømmer om at opleve.

Kontakt os allerede i dag - vi sidder klar til at hjælpe!